Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért nem meritek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem meritek vállalni a vágyaitokat?

Figyelt kérdés
Miért csak akkor szexeltek hogyha mindenki "jóváhagyja"? Nektek is vannak vágyaitok, néha megkívántok egy két férfit mégis visszatart titeket hogy ki mit gondol. Egyszer éltek csak, miért érdekel titeket a többiek véleménye? Azzal kéne törődnötök amit ti akartok, nem azzal amit mások.

2019. aug. 21. 23:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
52%
Bocs de én a barátságot nem keverem az ilyen dolgokkal. Azért barát valaki nekem mert 0 a vonzalom. Meg csak a pasik szeretik bemesélni azt h ez egy működő dolog.
2019. aug. 22. 00:37
 12/27 A kérdező kommentje:
Létezik szeretői viszony kötöttségek és érzelmek nélkül is.
2019. aug. 22. 00:47
 13/27 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül kell szerelmesnek lenni abba akit vonzónak találsz.
2019. aug. 22. 00:47
 14/27 anonim ***** válasza:
12. Ez van, akinek megy, van akinek nem. Akinek teljes lelki kielégülés is szükséges, annak ez sosem fog menni.
2019. aug. 22. 00:52
 15/27 A kérdező kommentje:
Szerelem nélkül is lehet teljes lelki kielégültséged ha olyan a partner és te is nyitott vagy rá.
2019. aug. 22. 00:54
 16/27 anonim ***** válasza:
92%
15. Igen. Egyetértek. De az nem annyi, hogy megkívánok egy pasit és lefekszem vele. Ha vam egy jó ismerősöm, és úgy hozza a helyzet, nem fogok ellenállni az alkalomnak. De sem egyéjszakás kalandok, sem szexkapcsolatok nem érdekelnek.
2019. aug. 22. 00:57
 17/27 A kérdező kommentje:
Ez a beszéd
2019. aug. 22. 00:59
 18/27 anonim ***** válasza:
#5 ne már ember, érts jól 😏
2019. aug. 22. 01:00
 19/27 anonim ***** válasza:

#11 erre azért rácáfolnék.

8 éve van egy haver barátnőm, akivel működik ez a barátság extrákkal dolog.

Még 20 éves volt mikor ide költöztek az utcámba, akkor kezdtünk el haverkodni majd pár hónap után le is feküdtünk.

Soha nem voltak érzelmek, mint egy pár nem is tudnánk meglenni egymás mellett mert annyira különbözünk. Viszont a szex meg nagyon jól működik köztünk. Rendszeresen beszélünk a mai napig, mindent megosztunk a másikkal. Van hogy hónapokig (egyszer majdnem egy évig) nem is találkozunk személyesen de a baráti kapcsolat (eddig legalábbis) szikla szilárdan tart.

Az elmúlt 8 év alatt volt mindkettőnknek kapcsolata, hosszabbak rövidebbek, de ha szinglik voltunk mind a ketten, és tudtunk találkozni akkor egy jó beszélgetés után mindig szex lett a vége (szigorúan csak szingliként).

Ő is meg én is igényeljük a szexet a szingli időszak alatt, ez mellett meg meg is bízunk a másikban. És ezt férfiként mondom hogy soha nem akartam tőle többet mint barátság extrákkal. Tudom hogy kevés az ilyen szitu mint a miénk, de látod van rá példa ahol a nő is igényli az ilyesfajta "baráti" kapcsolatot.

2019. aug. 22. 01:27
 20/27 anonim ***** válasza:
16%

Aki azt mondja, hogy a pasinak csak egy eresztés , meg hogy nem lakik jól, az biztosan nem szeretkezett még velem. Én a lányok lelkét is megtöltöm. Az üres dugás engem sem tölt fel. Nem az orgazmustól elégülnek ki a szükségleteim...

Szóval a kérdezővel nagyon egyetértek.

30

2019. aug. 22. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!