Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan làny a vilàgon, aki fel meri vàllalni, hogy tökéletesen meg van elégedve az alakjával?
Én fel merem. Ez nem egoizmus, nem beképzeltség, szimpla tény és egészséges önbizalom. Lehet, hogy valakinek nem pont az én alakom az esete, de én 100%-ig meg vagyok vele elégedve.
168 cm vagyok, 49-50 kg, vékony vagyok, de azért nem anorexiásan vékony, a melleim mérete is tökéletesen megfelelnek számomra. (75B tehát nem nagyok, de azért látszanak, sőt nekem csak teher lenne egy nagy mell.) Elég hosszúak a lábaim, lapos a hasam, de nem vagyok izmos szerencsére, azt elég nőietlennek találom. Ha választhatnék sem kellene másik test.
Az èn alakom nem tökèletes. Körte alakom van, 75/A-s mellem, ès M-es bugyit hordok, szòval nem olyan vèszesen nagy a fenekem de egyèrtelműen körte alakù.
Szèp vèkony a derekam, szèles a csìpőm, vastagok a combjaim. Van hasam, ès nem vagyok izmos. Ègèsi sèrülès van a karomon vègig. Ès mègis azt mondom hogy meg vagyok elègedve vele. :)
Teljesen meg vagyok elégedve
Dagadt vagyok így nem zaklatnak a pasik és nyugodtan élhetem az életem ...
Boldog és elégedett vagyok... Nem kell elviselnem senkit magam mellett, azt csinálok amit akarok és csak az enyém az egész francia ágy . Kipihenten frissen és jókedvűen ébredtek.
Van energiám egész nap és nem kell egy anyámaszonykatonájával együtt élnem aki 4 napig hord egy zoknit mert lusta ki vinni a szennyesbe és tisztát felvenni. Magam ura vagyok és nem vagyok senki cselédje senki interaktív maszturbációs segédeszköze...
Van életem.. És ezt annak köszönhetem hogy meghíztam . Áldottak legyenek a plusz kilók.
Na ennyi :).
Puszi pááá
25N
Tökéletes alakom van,imádom magamat nézegetni.
167cm/ 48 kg vagyok,szexi test,csinos mell,popó.
Szép arc,hosszú haj.
Szóval nem panaszkodom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!