Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért nem meritek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem meritek vállalni a vágyaitokat?

Figyelt kérdés
Miért csak akkor szexeltek hogyha mindenki "jóváhagyja"? Nektek is vannak vágyaitok, néha megkívántok egy két férfit mégis visszatart titeket hogy ki mit gondol. Egyszer éltek csak, miért érdekel titeket a többiek véleménye? Azzal kéne törődnötök amit ti akartok, nem azzal amit mások.

2019. aug. 21. 23:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%

Nem érdekel mások véleménye

19/l

2019. aug. 21. 23:57
 2/27 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel ki mit gondol. De ha csak megkívánok egy férfit, nekem nem elég. Rövid kielégülés, de hosszútávon nem élvezném a helyzetet.
2019. aug. 21. 23:59
 3/27 anonim ***** válasza:
29%
Pont lekakilom. Az hogy mik a vágyaim rám tartozik és azokra akikkel ezt megéltem, meg fogom élni. ;)
2019. aug. 22. 00:02
 4/27 anonim ***** válasza:
90%
Nem erdekel masok mit gondolnak. Ugy es annyiszor es azzal szexelek ahogy en jonak latom:)
2019. aug. 22. 00:09
 5/27 anonim ***** válasza:
18%
#3: Az első mondatodból már ki is derült, mik a vágyaid. :D
2019. aug. 22. 00:09
 6/27 anonim ***** válasza:
3%
lányok ide 29/F
2019. aug. 22. 00:12
 7/27 anonim ***** válasza:
70%
Vannak vágyaim de azokat már egyéjszakás vagy szex kapcsolat nem elégíti ki. Olyan érzésem van az ilyen szexektől mintha egy étterembe lennék. Fogom magam bemegyek megeszem és elmegyek haza. Tele vagyok de csak a szükségletemet elégítem ki. Tehát minek csak ez? Majd kiélem a vágyamat azzal akit szeretek és arra érdemes.
2019. aug. 22. 00:15
 8/27 A kérdező kommentje:
7-es akkor téged még nem etettek meg jól:D
2019. aug. 22. 00:29
 9/27 anonim ***** válasza:
87%
#7 vagyok. Hidd el etettek meg jól egyszerűen lelkileg semmit nem jelentenek ezek nekem. Semmit mondó üres pasik minek dugjanak? Az én vágyaimat csak egy komoly kapcsolat tudná megadni csak ahol érzelmek is vannak. Nem egy buli után összeszedett pali aki egy eresztésre használna csak.
2019. aug. 22. 00:32
 10/27 A kérdező kommentje:
És a barátság extrákkal kapcsolathoz mit szólsz? Létezik ilyen is, nem csak egyéjszakás meg párkapcsolat.
2019. aug. 22. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!