Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindenki csak trollkodik?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki csak trollkodik? Mire jó ez a szexuális kategóriába?

Figyelt kérdés

Mindenki azzal trollkodik hogy lánynak adja ki magát, aki pedig tényleg lány az leirja korát mindenét, épp hogy csak a nemét nem :D Egymársa izgultok fiuk ahogy trollkodtok, vagy ez mire jó?:D Vannak még olyan lányok akiknek nem az az élet hogy itt keresnek valakit szexkapcsolatra, hanem kivárják a szex-el azt aki szereti is őket ? :D Akármelyik kategóriát nézem mindenhol ribiskednek és trollkodnak.. Aztán csodálkoznak ha ribinek vannak nézve mert leirják hogy benne lennének "szex kapcsolatba" :D

18 éves srác létemre ennyire egyedül vagyok aki inkább vár valakire akivel nem csak szex lesz, közbe én is kivánom?

#téma ##mondjnemetaszexkapcsolatra:D
2019. aug. 21. 23:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Inkább fordulj szakemberhez amíg nem késő.

#6.

2019. aug. 22. 00:48
 22/26 A kérdező kommentje:

Hát, sajna én nem vagyok hozzád való:D

Rohadt kevés ember van aki nem itéli el ezt a gondolkodást :(

2019. aug. 22. 00:54
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Tesó, vannak normális lányok is a korosztályunkban, akik tényleg komoly kapcsolatot keresnek, ismerkedj, legyél nyitott és előbb-utóbb ki fog alakulni valami egy csajjal. Felesleges keseregned amiatt, mert eddig még nem jött össze, rengeteg időd lesz még. Attól meg, hogy valaki sminkel és bevállalósabban öltözik, még nem kell rögtön ribinek nézned és kizárnod, mert ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy mindenkivel lefekszik, aki kicsit is jobban néz ki:D
2019. aug. 22. 01:00
 24/26 A kérdező kommentje:
Megértem amit mondasz, de nekem élőbe korombelivel akkor volt utoljára szóbeli kapcsolatom mikor volt egy barátnőm.. Előbb neten tudnám megismerni csak utána tali.. A külsős dolog hogy kiöltözik meg ilyenek, az nekem inkább egy kicsit itéletes dolog, nem szeretnék olyan lánnyal lenni akit végig mér mindenki. Nem hiszem hogy menne és meg tudnék bizni olyanba
2019. aug. 22. 01:02
 25/26 anonim ***** válasza:
46%
Ma kiderült a penisz növelés titkos modszere. En 20 cmre növeltem. A csajom elegedett.
2019. aug. 22. 07:58
 26/26 A kérdező kommentje:
25-ös hát a titkos módszer nekem is megvan :D Az az lenne ha lenni aki hozzá érne, akkor biztos növekedne nekem is :D Csak én nem gerjedek a korombeli ribikre, szinte ma is kb csak melltartóba jöttek velem szembe, kinek tetszik ez? Magamutogató csitrik :(
2019. aug. 22. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!