Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi minden tartozik az extrém szex kategóriába?
Figyelt kérdés
Nyilván erről mindenkinek megvan a maga véleménye, hiszen minden extrém, amit ő már nem csinálna. Engem az érdekelne, hogy úgy általában mi minden tartozik ide?2018. okt. 30. 18:21
1/9 anonim válasza:
Manapság már szerintem nem sok minden számít extrémnek. :D Ami régen extrém volt, mára már természetes. Egyébként írd be a keresőbe.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy beírhatom a keresőbe, csak nem akarom, mert a fiam egy tech-zseni :D És fogalmam sincs, mikor nyúl a gépemhez. Na mindegy...
2018. okt. 30. 18:28
3/9 anonim válasza:
Számomra ami nagyon extrém - és soha nem próbálnám ki-, az a kaki szex, köpködés, állattal, stb. F
4/9 anonim válasza:
Az állattal való szex nem extrémnek számít, hanem állatkínzásnak
5/9 anonim válasza:
Akkor a kérdést is meglátja a fiú. Mellyre fosikálás már elég extrém például.
6/9 anonim válasza:
A bdsm -en belűl vannak azért bizonyos dolgok ami elég extrém szerintem!!
f
7/9 anonim válasza:
Még mindig előfordul,hogy hallok egy újabb őrületről,pedig beleástam magam az élet sötét oldalába rendesen.Gyilok,terhes,csonkított,stb.
Ennek ellenére nemrég is hallottam valami baromságról,amiről eddig nem.
Lassan a sima férfi-nő,misszionáriusban lesz az extrém.
38f
8/9 anonim válasza:
hát.. láttam már olyan leszbikus párkapcsolatot ahol a domináns leszbi összevarrta a barátnője szeméremajkait és csak a fenekét dugta
9/9 anonim válasza:
Lábfétis, t×nrúgás-fétis, domináns lábfétis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!