Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki csak trollkodik? Mire jó ez a szexuális kategóriába?
Mindenki azzal trollkodik hogy lánynak adja ki magát, aki pedig tényleg lány az leirja korát mindenét, épp hogy csak a nemét nem :D Egymársa izgultok fiuk ahogy trollkodtok, vagy ez mire jó?:D Vannak még olyan lányok akiknek nem az az élet hogy itt keresnek valakit szexkapcsolatra, hanem kivárják a szex-el azt aki szereti is őket ? :D Akármelyik kategóriát nézem mindenhol ribiskednek és trollkodnak.. Aztán csodálkoznak ha ribinek vannak nézve mert leirják hogy benne lennének "szex kapcsolatba" :D
18 éves srác létemre ennyire egyedül vagyok aki inkább vár valakire akivel nem csak szex lesz, közbe én is kivánom?
Nem mindenki. Én férfi vagyok, nem adom ki lánynak magam.
Az a helyzet, hogy olyan lányt aki nem itt van, itt nem találsz😀 De azzal sincs baj, aki szexkapcsolatot keres, ha te nem akarsz ilyet, akkor ne ezeket nézegesd!
Az a baj, hogy ha te is ribinek nézed az összes lányt azért, mert van olyan, aki az.
Engem meg inkább ez zavar, hogy lekamuzzák azt is aki tényleg lány. Küldjem el a személyim, vagy már intimet kell mutassak még mielőtt elkezdődhetne az ismerkedés, hogy elhigyjétek?
Na ugye. Akkor irj rám privibe és kérd al a lakcímkártyám.. XD
Utóirat kifelejtetted hogy 18L ;P
Írtam hogy én voltam a #6, ott írtam hogy 24/l vagyok :)
Ha lenne kistestvérem elküldeném, és egészen biztosan neki is ezt a mentalitást próbálnám átadni, feltéve hogy hallgat rám :)
De minthogy nincs, csak bízni tudok benne hogy van még a te generációdban is hozzám hasonlóan gondolkodó lány :)
#6.
Ja értelek, akkor azért a #6 :D
Jó lenne igen, mert már kezdem nagyon nagyon unni az élet dolgot, minden nap egyre jobban...
Hidd el, én is.
Amúgy nem akarok általánosítani, de viszonylag sok az 1996-1999 közötti ismerősöm, és már ők is merőben másképp gondolkodnak mint én, késő 1994-es. Sokszor én is teljesen értetlenül állok hozzájuk.
Az egyetlen barátom aki valaha volt is 1980-as évek beli volt...
De te vagy az élő példa hogy van még kivétel. Kívánom hogy találd meg a lány képmásod, és hogy én is találhassak újra egy hozzád hasonló, hozzám való fiút :D
#6.
Én se trollkodok. Nyugodtan küldheted a 15 éves lányt.
36/f szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!