Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindenki csak trollkodik?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki csak trollkodik? Mire jó ez a szexuális kategóriába?

Figyelt kérdés

Mindenki azzal trollkodik hogy lánynak adja ki magát, aki pedig tényleg lány az leirja korát mindenét, épp hogy csak a nemét nem :D Egymársa izgultok fiuk ahogy trollkodtok, vagy ez mire jó?:D Vannak még olyan lányok akiknek nem az az élet hogy itt keresnek valakit szexkapcsolatra, hanem kivárják a szex-el azt aki szereti is őket ? :D Akármelyik kategóriát nézem mindenhol ribiskednek és trollkodnak.. Aztán csodálkoznak ha ribinek vannak nézve mert leirják hogy benne lennének "szex kapcsolatba" :D

18 éves srác létemre ennyire egyedül vagyok aki inkább vár valakire akivel nem csak szex lesz, közbe én is kivánom?

#téma ##mondjnemetaszexkapcsolatra:D
2019. aug. 21. 23:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nem mindenki. Én férfi vagyok, nem adom ki lánynak magam.

Az a helyzet, hogy olyan lányt aki nem itt van, itt nem találsz😀 De azzal sincs baj, aki szexkapcsolatot keres, ha te nem akarsz ilyet, akkor ne ezeket nézegesd!

Az a baj, hogy ha te is ribinek nézed az összes lányt azért, mert van olyan, aki az.

2019. aug. 22. 00:15
 12/26 A kérdező kommentje:
8-as ha szexkapcsolatot akarnék szerintem nekem még az se jönne össze :D Az olyan egyéjszakás lányok is inkább egy olyan macsó csávót akarnak
2019. aug. 22. 00:15
 13/26 anonim ***** válasza:

Engem meg inkább ez zavar, hogy lekamuzzák azt is aki tényleg lány. Küldjem el a személyim, vagy már intimet kell mutassak még mielőtt elkezdődhetne az ismerkedés, hogy elhigyjétek?

2019. aug. 22. 00:25
 14/26 A kérdező kommentje:
13-as nem, erről szó sincs nyugi :) Ha lány lennél szimpik lennénk mennénk facebookra beszélgetni megismerni egymást, gondolom te sem a személyit hoznád fel :D
2019. aug. 22. 00:26
 15/26 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem :D
2019. aug. 22. 00:28
 16/26 A kérdező kommentje:

Na ugye. Akkor irj rám privibe és kérd al a lakcímkártyám.. XD

Utóirat kifelejtetted hogy 18L ;P

2019. aug. 22. 00:29
 17/26 anonim ***** válasza:

Írtam hogy én voltam a #6, ott írtam hogy 24/l vagyok :)

Ha lenne kistestvérem elküldeném, és egészen biztosan neki is ezt a mentalitást próbálnám átadni, feltéve hogy hallgat rám :)

De minthogy nincs, csak bízni tudok benne hogy van még a te generációdban is hozzám hasonlóan gondolkodó lány :)

#6.

2019. aug. 22. 00:34
 18/26 A kérdező kommentje:

Ja értelek, akkor azért a #6 :D

Jó lenne igen, mert már kezdem nagyon nagyon unni az élet dolgot, minden nap egyre jobban...

2019. aug. 22. 00:35
 19/26 anonim ***** válasza:

Hidd el, én is.

Amúgy nem akarok általánosítani, de viszonylag sok az 1996-1999 közötti ismerősöm, és már ők is merőben másképp gondolkodnak mint én, késő 1994-es. Sokszor én is teljesen értetlenül állok hozzájuk.

Az egyetlen barátom aki valaha volt is 1980-as évek beli volt...

De te vagy az élő példa hogy van még kivétel. Kívánom hogy találd meg a lány képmásod, és hogy én is találhassak újra egy hozzád hasonló, hozzám való fiút :D

#6.

2019. aug. 22. 00:41
 20/26 anonim ***** válasza:
46%

Én se trollkodok. Nyugodtan küldheted a 15 éves lányt.

36/f szűz

2019. aug. 22. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!