Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki csak trollkodik? Mire jó ez a szexuális kategóriába?
Mindenki azzal trollkodik hogy lánynak adja ki magát, aki pedig tényleg lány az leirja korát mindenét, épp hogy csak a nemét nem :D Egymársa izgultok fiuk ahogy trollkodtok, vagy ez mire jó?:D Vannak még olyan lányok akiknek nem az az élet hogy itt keresnek valakit szexkapcsolatra, hanem kivárják a szex-el azt aki szereti is őket ? :D Akármelyik kategóriát nézem mindenhol ribiskednek és trollkodnak.. Aztán csodálkoznak ha ribinek vannak nézve mert leirják hogy benne lennének "szex kapcsolatba" :D
18 éves srác létemre ennyire egyedül vagyok aki inkább vár valakire akivel nem csak szex lesz, közbe én is kivánom?
Sajna :( Hát 2-es ha tényleg az vagy nagyon sajnálom... Egy barátnőm volt sajna már én se vagyok szűz, de visszacsinálnám, meg se tettem volna ha tudom nem tart ki mellettem.. Kellenének ide a visszahúzódóbb normális lányok, akiket nem a smink meg a ribis öltözködés hajt, hanem aki az izgalmak ellenére is képes várni valakire, nem szexkapcsolatot keres...
Durva, 15 éves lánnyal beszéltem tegnap aki szex kapcsolatba is benne lenne.. Én meg 18 éves srác létemre mit mondjak? Kivánom napi szinten, a gondolatból én is csinálnék tettet szivesen :D De ne már olyannal akivel egyszer összejövünk dugni és akkor ennyi :D Ez inkább a szánalom kategória, nem?
Bár tudom én vagyok a mai világba a selejt szar.. konkrétan azt tanácsolják privátba hogy dugjak sokat.. Hát sok help volt, köszi!!:D
Lehet prűdnek fogtok nézni, de én lányként úgy vagyok ezzel, hogy akinek nem kellek egész mivoltomban, mint egy élő és érző lány, nem csak egy kellék meg egy élvezeti tárgy, aki csak ki van éhezve a testemre de lelki társként egy hosszútávra szóló kapcsolatban nem lenne mellettem, az a testem sem érdemli meg...nekem a szex akkor ér valamit, ha kölcsönös szerelemből csináljuk, ha mély érzelmi szálak füznek egymáshoz. Nem fogok lefeküdni bármelyik pasival, és főleg nem leszek egy jöttment egyéjszakás kaland.
És igen, nekem is csak egy fiúm volt mindeddig.
És nem öltözöm kirívóan sem. Aki észre akar venni, az ne az intim részeim vegye észre először...
24/l
6-os örülök hogy ezt mondod! 18 vagyok, küldj már magadból légyszi egy fiatalabb verziót hogy végre legyen az életemnek értelme :O :3
Erről beszélek, ilyen lányt akarok :D Végre valaki, de örülök hogy ezt nem egy srác irta le végre
Honnan tudod, hogy lány volt? Küldött képet? XD
Kb csak a webkamera perdöntő, és ott is csak akkor, ha tényleg reagál. Láttam már betett videót is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!