Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyből le kell ribizni valakit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyből le kell ribizni valakit, csak mert egyszer “letért a helyes útról”?

Figyelt kérdés

Pár honapja volt egy srác akivel alakulgatott valami, de nem beszéltünk konkretan semmiről csak egyértelmű volt hogy bejovunk egymásnak. Aztán közben kiderült még volt két másik csaj is akikkel dumálgatott így úgy voltam vele majd elválik mi lesz, nem kerestem.

Közben elmentünk nyaralni családdal, és ott megismerkedtem egy sráccal aki a hotel által szervezett előadáson volt táncos. Sokat beszélgettünk, eszméletlen helyes srác, és az utolsó napok egyikén koktelozas után lefeküdtünk. Én nem bántam meg nagyon jó volt vele. Nem volt előtte egyejszakasom soha, ez volt az első. Nővérem látott minket együtt, kérdezte mi volt, elmondtam neki és elhordott minden utcaszélinek, hogy otthon van a barátom én meg ilyet csinálok (amikor nem is a barátom). Mondtam neki nem a barátom és mégis miért baj ha kihasználtam ezt a lehetőséget. Ő meg háborgott hogy ez undorító és hogy szégyen hogy ilyeneket csinálok egy nyaraláson.

Amikor hazajöttünk pedig szépen elmondta a srácnak hogy mi történt, aki közölte velem hogy ő ilyen nővel nem áll össze (jelzem, ő az aki egyszerre több csajbaj is csapja a szelet).

Tehát magyarul neki lehet bármit (ki tudja azokkal a csajokkal is mit csinált miközben nekem tette a szépet), de engem elítél így emiatt?

Nővérem ugyanez, neki volt már legalább 20 pasija, nekem 2... de engem ítél el. És mégis miért fontos az hogy nyaralason? Ha itthon történik egy bár koszos vecejeben ahogy a legtöbb “hölgy” csinálja talán nem lennék elítélve.

2019. aug. 21. 22:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem voltatok együtt, akkor ez simán csak a te dolgod.

Ha a srác egyszerre több csajnál is nyomul, akk eleve pattinthattad volna.

A nővéred meg csak simán kötsög.

2019. aug. 22. 08:26
 22/25 A kérdező kommentje:

Egyébként nem tudom honnan szeditek a két napot. Nem két nap utan feküdtem le vele.

Az meg, hogy másokkal szemben nem lenne fair ha hónapokig barátnak őket, az az én dontesem. Nem fogok egy komoly ak induló kapcsolatot egy ilyen kalandhoz hasonlítani. Itt eleve nem az volt a cél hogy kiismerjem az illetőt, mennyire megbízható hosszútávon stb, míg egy komoly kapcsolatnak az az alapja.

2019. aug. 22. 11:36
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Milyen érdekes kontrasztok fedezhetőek fel.

Amikor nincs konkrét példa, mindenki azt skandálja, hogy azzal szexel egy lány akivel akar, most meg hirtelen magyarázkodnia kell a kérdezőnek, hogy lefeküdt egy pasival, miközben a másik pasi talonban tartja az ismerkedési fázisban.

Ki a fene akarna egy olyat maga mellé, aki versenyezteti őt a többi jelölttel?

Ez hol nevezhető komoly szándékú ismerkedésnek???

Akkor inkább a kalandoz válaszd, abban nem csalódsz.

2019. aug. 22. 13:07
 24/25 A kérdező kommentje:
Le merem fogadni ha férfi lennék még meg is dicsérnének hogy meghuztam egy táncoscsajt🤷🏻‍♀️
2019. aug. 22. 15:31
 25/25 anonim ***** válasza:

De meg ám! XD

De mondtam is már: nincs ebben semmi gond így, hogy lány vagy se. Max ne dicsekedj vele, de nyugodtan megtarthatod szép emléknek.

2019. aug. 22. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!