Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyből le kell ribizni valakit, csak mert egyszer “letért a helyes útról”?
Pár honapja volt egy srác akivel alakulgatott valami, de nem beszéltünk konkretan semmiről csak egyértelmű volt hogy bejovunk egymásnak. Aztán közben kiderült még volt két másik csaj is akikkel dumálgatott így úgy voltam vele majd elválik mi lesz, nem kerestem.
Közben elmentünk nyaralni családdal, és ott megismerkedtem egy sráccal aki a hotel által szervezett előadáson volt táncos. Sokat beszélgettünk, eszméletlen helyes srác, és az utolsó napok egyikén koktelozas után lefeküdtünk. Én nem bántam meg nagyon jó volt vele. Nem volt előtte egyejszakasom soha, ez volt az első. Nővérem látott minket együtt, kérdezte mi volt, elmondtam neki és elhordott minden utcaszélinek, hogy otthon van a barátom én meg ilyet csinálok (amikor nem is a barátom). Mondtam neki nem a barátom és mégis miért baj ha kihasználtam ezt a lehetőséget. Ő meg háborgott hogy ez undorító és hogy szégyen hogy ilyeneket csinálok egy nyaraláson.
Amikor hazajöttünk pedig szépen elmondta a srácnak hogy mi történt, aki közölte velem hogy ő ilyen nővel nem áll össze (jelzem, ő az aki egyszerre több csajbaj is csapja a szelet).
Tehát magyarul neki lehet bármit (ki tudja azokkal a csajokkal is mit csinált miközben nekem tette a szépet), de engem elítél így emiatt?
Nővérem ugyanez, neki volt már legalább 20 pasija, nekem 2... de engem ítél el. És mégis miért fontos az hogy nyaralason? Ha itthon történik egy bár koszos vecejeben ahogy a legtöbb “hölgy” csinálja talán nem lennék elítélve.
Nem csinaltal semmi rosszat mivel nem is voltatok egyutt. A novered meg egy bolond es lehet irigy volt a pasira akit felszedtel. Ilyet csinalt hogy elmondta a palinak az egeszet?? Total kattant a novered megis mi koze van hozza minek szol bele? Foleg ha o se 1-2 pasival volt eleteben.. de ha apaca is lenne akkor sincs semmi joga beleavatkozni a te dolgaidba, nagyon max elmondhatja a velemenyet de megis milyen jogon irkal a te ismeroseidnek? Esku meg egy pofont is levagtam volna neki a helyedben... megis milyen szanalmas es erettlen huzas ez tole? Itt egyedul o a gaz nem te. A pasi is egy alszent ha ket csajozas kozben meg ot zavarja ha esetleg te is pasiztal... mintha mar el is vett volna kozben felesegul lol... hagyd a pasit ne bankodj miatta. Novereddel szemben meg allj a sarkadra!
Ne erezd rosszul magad ha rlvezted egeszsegedre;) jo kis kaland lehetett
23L
Jó hogy nem akarjátok elve elégetni szegényt. Hagyjátok már szegény csajt, nem tett semmi rosszat az égegyadta világon.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod. A nővéred erőset túlzott(szerintem irigy volt, mindig ez van szinte a háttérben). Szereztél egy szép emléket. Ha tetszettetek egymásnak, és mindketten élveztétek, mi lehetne ebben a rossz? Fiatal vagy, nyilván fogsz hibázni, de szerintem ez pont nem az volt, és minden normális elméjű embert szerint sem. Attól hogy egyszer volt egy kalandod, nem vagy kevesebb, es nem leszel ribi. Kíváncsi vagy, és fiatal. Ez így van jól.
Köszönöm a válaszokat.
A sraccal már nem foglalkozom, jobb is hogy vége lett mielott bármi komoly kezdődött volna. Ő elvárja hogy én megvárjam mire eldönti melyik lányt választja (kb ez a helyzet) és én pedig uljek a seggemen nyugton míg ő gondolkodik. Nem tul fair.
Igen, lehet hogy a nővérem féltékeny volt. Ő is mondta milyen helyes volt a srác.
Nem túl jó a kapcsolatunk egyébként sem szoval nem lepett meg, hogy rosszindulatu volt de erre nem számítottam. Ő is találkozott 1x-2x a sraccal amikor velem volt tehát tudta kiről van szó aztán fogta magát és elmondta neki..
Kedves 18 éves bölcs kommentelő nagyon remelem egyszer olyan tokeletes és okos leszek mint te, köszönöm a kioktatast
Két dolog, egyrészt 'csak mert egyszer “letért a helyes útról”?' - ne feledd, a pi.n@n nincs reset gomb. Ahogy az erkölcsi 'Idővonaladon' sem.
Mostantól pedig minden srác egy balek, aki 2 napnál tovább teper egy dugásért, mivel ezek szerint ennyi idő alatt kapható vagy.
És a komoly kapcsolat ugye nem attól lesz komoly, hogy ott egy hónapig váratod a srácot a szexszel? Mert ugye nem lenne fair azok után, hogy a táncos fiúcska 2 nap után megkapott...
Mondom, lehet ezt magyarázni hogy egyszeri alkalom volt meg minden, de az általam leírtak ettől nem vesztik érvényüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!