Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csúnya nőként lehet rá esélyem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya nőként lehet rá esélyem, hogy lefeküdjek egy igazán helyes pasival?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya vagyok, fehér a bőröm, nagy a fenekem, görbe az orrom és x lábam van.

Mennyi az esélye ennek? Csak szexről lenne szó

2019. aug. 5. 01:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Ha csunyanak tartod magad miért pont egy helyes pasival akarsz?
2019. aug. 5. 01:59
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Bőven van rá esély főleg hogy a szép/csúnya elég relatív tud lenni
2019. aug. 5. 02:00
 3/15 $$$$$ ***** válasza:
79%

Nem biztos hogy csunya vagy csak mert annak latod magad. A feher bőr tud szép lenni,valamint a nagy popó is bizonyos mértekig😊. Az X lab meg nem minden fiut erdekel... Am szerintem siman lehet eselyed😊. De ez a sractol is fugg hogy milyen lanyok jönnek be neki valamint attol is hogy hogy nezel ki mert így nehez elkepzelni. De nekem pl. A feher bőr es a nagy popó tetszik😊. Bar en nem mondanam magam nagyon helyesnek de csunyanak se...

19/F

2019. aug. 5. 02:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Esély az mindig van de szerintem okosabb lenne nem csak az igazán helyes kategóriára menni hanem a már számodra vonzó férfinak is megadni ha valóban olyan csúnya vagy mint állítod akkor nem értem miért a top kategóriához ragaszkodsz nem csak ritka de jó eséllyel futhatsz bele olyanokba is aki magát annak tartja pedig nem az szerintem egyszerűbb ha csak simán ismerkedsz képcsere aztán ha nem oké akkor egyik jobbra másik balra.
2019. aug. 5. 02:07
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg csak ennyi számít hogy helyes legyen és csak szex, akkor szerintem nézz szét a Rosszlányokon. Vannak pasik is, biztos találsz olyat aki bejön.
2019. aug. 5. 02:31
 6/15 anonim ***** válasza:
78%

Minden relatív, az is hogy Önt ki látja csúnyának, meg az is, hogy Ön kit lát "igazán helyes pasinak".

Egyébként van rá esélye, a férfiak sokkal inkább hajlamosabbak az alkalmi sexre (főleg alkohol hatása alatt) mint a nők.

Mindazonáltal az esély az bekövetkezhet 1 hét, vagy akár 10 év múlva is. Utóbbi esetben miért szeretne várni 10 évet? Azt javaslom addig se vonja meg saját magától a szexualitás örömeit, ha Önnek szimpatikus "átlagos" pasi bukkan fel aki figyel is Önre aktus közben akkor higyje el hogy élvezni fogja és még az önbizalmát is növelni fogja ugyanúgy mint egy "igazán helyes pasi".

2019. aug. 5. 02:34
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem vagy kamu, írj rám!
2019. aug. 5. 07:37
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Ugyan már! Szerintem nem vagy csúnya, ha gondolod írj, a csúnyaság nem itt kezdődik..
2019. aug. 5. 08:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak apróságok amiket csak te látsz, mert nagyon önkritikus vagy magaddal. Volt egy tanulmány, hogy az emberek önmagukat sokkal csúnyábbnak látják mint mások. Szerintem dolgozz az önbizalmadon, az nagyon szexivé tud tenni egy nőt. 26F
2019. aug. 5. 08:53
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
Írj rám angyalom.
2019. aug. 5. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!