Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyből le kell ribizni valakit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyből le kell ribizni valakit, csak mert egyszer “letért a helyes útról”?

Figyelt kérdés

Pár honapja volt egy srác akivel alakulgatott valami, de nem beszéltünk konkretan semmiről csak egyértelmű volt hogy bejovunk egymásnak. Aztán közben kiderült még volt két másik csaj is akikkel dumálgatott így úgy voltam vele majd elválik mi lesz, nem kerestem.

Közben elmentünk nyaralni családdal, és ott megismerkedtem egy sráccal aki a hotel által szervezett előadáson volt táncos. Sokat beszélgettünk, eszméletlen helyes srác, és az utolsó napok egyikén koktelozas után lefeküdtünk. Én nem bántam meg nagyon jó volt vele. Nem volt előtte egyejszakasom soha, ez volt az első. Nővérem látott minket együtt, kérdezte mi volt, elmondtam neki és elhordott minden utcaszélinek, hogy otthon van a barátom én meg ilyet csinálok (amikor nem is a barátom). Mondtam neki nem a barátom és mégis miért baj ha kihasználtam ezt a lehetőséget. Ő meg háborgott hogy ez undorító és hogy szégyen hogy ilyeneket csinálok egy nyaraláson.

Amikor hazajöttünk pedig szépen elmondta a srácnak hogy mi történt, aki közölte velem hogy ő ilyen nővel nem áll össze (jelzem, ő az aki egyszerre több csajbaj is csapja a szelet).

Tehát magyarul neki lehet bármit (ki tudja azokkal a csajokkal is mit csinált miközben nekem tette a szépet), de engem elítél így emiatt?

Nővérem ugyanez, neki volt már legalább 20 pasija, nekem 2... de engem ítél el. És mégis miért fontos az hogy nyaralason? Ha itthon történik egy bár koszos vecejeben ahogy a legtöbb “hölgy” csinálja talán nem lennék elítélve.

2019. aug. 21. 22:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem voltatok együtt akkor belefér

Ha együtt voltatok akkor nem, ilyen egyszerű.

Bár tény hogy nem kehet nehéz megkapni téged ha két nap után szétetted a lábad egy idegennek csak azért mert helyes volt

Nem akarok bíráskodni ezért azt mondom hogy vond le a történet tanulságait és ha te tovább tudsz lépni akkor le kell sz*rni hogy ki mit gondol rólad...

Az egész világnak ugysem tudsz megfelelni

2019. aug. 21. 22:57
 2/25 A kérdező kommentje:

*csajnak

Bocsánat

2019. aug. 21. 22:58
 3/25 anonim ***** válasza:
90%
Egêszségedre! Amíg nem köteleződsz el ( aka házasság) addig még letérhetsz a helyes útról párszor.
2019. aug. 21. 23:01
 4/25 anonim ***** válasza:
19%

Igen, szerintem is gusztustalan, aki ilyet csinál az életbe ne legyen kapcsolata, mert sem a másik fél nem érdemel ilyet, sem az ilyen szeretetet. A nővéredre kéne hallgatni, most jól elcseszted az életed, és magad mint embert. Ez a véleményem.Bocsi.

18F

2019. aug. 21. 23:02
 5/25 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted az egész életemet és magamat ezzel csesztem el? Kifejtenéd?
2019. aug. 21. 23:03
 6/25 A kérdező kommentje:
És miért ne lehetne a jövőben kapcsolatom csak mert ez egyszer megtörtént? Nem értem..
2019. aug. 21. 23:04
 7/25 anonim ***** válasza:
17%

Drága lány, mit fejtsek ki ezen? Undorító, ribit csináltál magadból. Ne haragudj nem akarok soha bántani egyetlen lányt se se fizikailag se lelkileg, de az én szemembe ribit csináltál magadból. Ennyi erővel a zutcra sarokra is állhatnál.. Gondolkodj már..

és igen, ezt a tegnapi kis retek r*gyó 16(!) éves kiscsajnak is megmondtam ahogy van. Ez az igazság. Azért mert az idősebbtől ezt látjátok, még nem lesz normális dolog! Ahogy a hülye haspólótók meg egyéb kis tépett ribis ruhátok se :D Nem bejövős. Inkább taszito. Nagyon

2019. aug. 21. 23:05
 8/25 A kérdező kommentje:

Felnőtt ember vagyok nem látok semmit se az “idosebbtol”

Azt se tudod hogyan oltozkodok allitsal magadon. Nyugodtan lehet véleményed a témát illetően, elvégre erre voltam kiváncsi. De azt se tudod hány éves vagyok cukorbogar :)

2019. aug. 21. 23:10
 9/25 anonim ***** válasza:
83%

A srácnak erős kettős mércéje van, jobban jártál, hogy eltűnt.

Nővéred valamit félreérthetett, illetve nem kizárt, hogy a kishúga felé szigorúbban veszi a dolgokat, mint saját maga felé. Amúgy valószínűleg később is lesznek olyan dolgaid, döntéseid, amit a nővéred vagy más családtagjaid nem néznek jó szemmel. Ilyen az élet.

Egy bár koszos vécéjében is leribiznének, ilyen a társadalmunk.

2019. aug. 21. 23:14
 10/25 anonim ***** válasza:
65%
Az itteni erkölcshuszár randomjóskák kommentjein pedig végképp nem érdemes bosszankodni.
2019. aug. 21. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!