Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gazdag szülők lányai, idáig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag szülők lányai, idáig hány szegény pasitok volt?

Figyelt kérdés
Ha egy sem, hányat utasítottatok már vissza?

2019. aug. 20. 16:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
56%

#18 kösz, de 2 gombóc kérek .

Látod pont az ilyen fölényeskedő, nagyképű hozzáállásod miatt nem fogsz soha normális lenni. Ebből látszik hogy fogalmad nincs a dolgokról . Nekem nem kell adomány gyűjtés mert képes vagyok saját magam megteremteni azt amire szükségem van, és mégse akkor abból gazdálkodók amim van. És nem esek kétségbe ha nem lesz semmim, mert veled ellentétbe tudok pénz és gazdagság nélkül élni.

2019. aug. 20. 17:57
 22/26 anonim ***** válasza:
26%
Én jól érzem magam így, köszönöm. Örülök ha te is. Bár az írásaid nem ezt mutatják. Részemről maradhatunk ennyiben. ;))))
2019. aug. 20. 18:01
 23/26 anonim ***** válasza:
46%

Vicces h ennyire lepontoztatok... azt hiszitek fáj?

Sok kis elkényeztetett nyominger, ezt is le lehet pontozni! :D

2019. aug. 20. 19:45
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha már ennyi nyomiak összegyültetek, akkor pontozzátok le ezt is. :D
2019. aug. 20. 21:19
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Meg ezt is. (Élvezetet nyújtotok vele, nyomik! :) )
2019. aug. 20. 21:20
 26/26 anonim ***** válasza:
1, és nagyon szeretem, teljesen más családi és anyagi háttérrel rendelkezünk, más az iskolázottságunk, de ez nem számít, ha szeretjük egymást.
2019. aug. 21. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!