Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gazdag szülők lányai, idáig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag szülők lányai, idáig hány szegény pasitok volt?

Figyelt kérdés
Ha egy sem, hányat utasítottatok már vissza?

2019. aug. 20. 16:10
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Bocs de ezt komolyan gondolod hogy akar egy is bevallja?

Nem olvastad pl özvegy vajnáné nyilatkozatát miszerint reménykedik hogy nem egy szegény emberbe fog beleszeretni?

2019. aug. 20. 16:12
 2/26 A kérdező kommentje:
Ezzel azt akarod mondani, hogy csak a pénzért szívta ki a savót az öreg kobrájából? Ha ez igaz lenne, egy világ dőlne össze bennem
2019. aug. 20. 16:13
 3/26 anonim ***** válasza:
91%
Én viszonylag nagyon jómódú családban élek, de nekem a pénz nem számít ha pasit keresek. Eddig 3 komolyabb kapcsolatom volt, ezek közül 2 fiú "szegényebb" volt mint mi. Sok pasit utasítottam már vissza, de ez nem attól függött hogy szegény vagy gazdag-e a pasi. (semmit nem lenézésből írtam)
2019. aug. 20. 16:15
 4/26 A kérdező kommentje:
Szegényebb alatt azt érted, hogy Audi q7 v12 helyett csak audi a6 2.0 tdi-jük volt?
2019. aug. 20. 16:17
 5/26 anonim ***** válasza:
93%
Eddig minden pasim kevésbé volt tehetős mint az én családom. Na és? A pénz hiánya sokkal jobban szokta zavarni a pasit, mint engem, általában komplexusaik vannak miatta. Aki nem tud felülemelkedni ezen, attól hamar búcsút szoktam venni.
2019. aug. 20. 16:18
 6/26 anonim ***** válasza:

Nem. Szegényebb alatt azt értem, hogy tőlünk voltak szegényebbek.(pl.én magánsuliba jártam, a pasik pedig államiba)

#3 voltam

2019. aug. 20. 16:22
 7/26 anonim ***** válasza:
Nekem főleg azonos/kicsit kevésbé tehetősebb pasijaim voltak. Sokszor a szegényebbek randira sem mertek elhívni mert cikinek érezték, de az az egy aki igen az meg amúgy se volt valami értelmes, de ilyen miatt nem utasítok vissza. Viszont inkább olyan körben mozgok ahol nincsenek konkrétan szegények, vagy akik ne engedhetnének meg egy kicsit többet, pl. olyan bulik, rendezvények.
2019. aug. 20. 16:28
 8/26 anonim ***** válasza:
50%

ha jól néz ki a srác, akkor olyan mindegy, hirtelen minden elfelejtődik. csak persze a felszínen ez nem nagyon látszik.

megy a szokásos látszat-kapcsolat, és mellette szex ezerrel a szegény fiúval.

2019. aug. 20. 16:30
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha màr így fel lett téve a kérdés, én is válaszolok.

Ez egy nagyon jó téma, órákat lehetne erről beszélgetni.

3 "komoly" kapcsolatom volt.

És igaz hogy szegény családból valóak voltak, de ez sose engem zavart.

...és sose utasítanék vissza egy szegény pasit sem, ha érzem hogy szeret és akar engem.

2019. aug. 20. 16:33
 10/26 anonim ***** válasza:
32%

#5 tehát aki nem hódolt be neked és családodnak az ment a levesbe ... szerinted a pénzhiány kit zavar? A szegényt vagy a gazdagot? Kik vagdalkoznak azonnal mindenre hogy az enyémbe laksz, én vettem, semmis nincs stb...

Ezért jó ha mindenki megmarad a saját fajtájánál

2019. aug. 20. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!