Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnya vagyok és szegény, viszont nagy farkam van, akkor csajozzak azzal?
Mindenki azzal a fegyverrel harcol amije van, nem igaz?
20 centi körül van egyébként, ami nem extrém, viszont nagyon vastag, az már extrémebb. (5,5)
vannak helyes es gazdag nagyfarkuak is, nekem elhiheted.
szoval inkabb ne.
Én 22 cm filmeztem ! És mellé nem vagyok jóképű!
Normal kapcsolatot ezzel nem fogsz tudni keresni, mert a randin egy étteremben nem az lesz az első hogy ki eszed neki a gatyádból hogy nézze meg ! Ha külsőre szarul nézel ki és avagy sok pénzed sincs akkor csupán a farok miatt nem fogsz előrébb jutni.
"Kicsit kamu szagú ez a sok nagy fasz..."
Én is mindig ezt kapom, ha leírom, mekkora. Miért kell mindig a "kamuval" jönni, ha valaki leírja, hogy nagy farka van? Ha valaki azt írja, hogy 11-12 cm-es a farka, azt vajon miért nem vádolják itt azonnal kamuval? Igenis vannak akinek átlagon felüli, sőt, olyanok is, akiknek jóval átlagon felüli a mérete, akkor is, ha neked egyszerűbb lenne a tudat, hogy mindenki hazudik, aki ilyesmit ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!