Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gazdag szülők lányai, idáig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag szülők lányai, idáig hány szegény pasitok volt?

Figyelt kérdés
Ha egy sem, hányat utasítottatok már vissza?

2019. aug. 20. 16:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%
Nem a pénztárcáját nézem meg először,vállalkozó családból származom,volt már olyan barátom akinek a családját mi segítettünk ki a bajból,de ettől nem volt számomra kevesebb a srác.
2019. aug. 20. 16:34
 12/26 anonim ***** válasza:
31%
#10 Hol írtam én behódolásról te kötekedő majom? Engem nem zavart a különbség, őket igen. És aki a komplexusain nem tud túllépni, azzal nem tudok mit kezdeni. Meg nem is akarok.
2019. aug. 20. 16:46
 13/26 anonim ***** válasza:
22%

#12 a válaszodból látszik hogy kedves türelmes és empatikus vagy , nem egy elkényeztetett beképzelt liba.

És okos is hogy nem esik le hogy miért kérdezem hogy kit zavarhat a pénz hiány.... sok boldogságot a pincsi kutyákhoz

2019. aug. 20. 16:56
 14/26 anonim ***** válasza:
31%
#13 Ugye elhiszed, hogy én még jól alszom attól, hogy te meg a többi lúzer rosszat gondol rólam...?? ;)
2019. aug. 20. 17:08
 15/26 anonim ***** válasza:
20%
#14 sajnos tudom . Ahogy azt is hogy saját erődből meg egy albérletet se tudnál kifizetni de mivel minden a segged alá van tolva azt hiszed hogy élet tapasztalatot is kaptál
2019. aug. 20. 17:11
 16/26 anonim ***** válasza:
69%
Csak az egyszerű emberek érzik jól magukat attól, ha mindent saját maguk érnek el. Semmit nem számít, ha nekem mindent a seggem alá tolnak, a lényeg, hogy itt van a seggem alatt. Te meg csak köpködni tudsz, mert igazságtalannak gondolod, amiért neked nincs alatta semmi. De úgy gondolom, hogy ez így van jól.
2019. aug. 20. 17:25
 17/26 anonim ***** válasza:
18%

#16 nem az egyszerű emberek hanem a jóérzésű lelkiismeretesek .Tudom nem ismered ezt fogalmat.

Abban viszont igazad van hogy utálom és igazságtalannak tartom hogy ilyen embereknek mindenük megvan míg én nehézségek árán küzdök meg mindenért.

De ez van... élvezd az ingyen gazdagságot amíg teheted.

2019. aug. 20. 17:38
 18/26 anonim ***** válasza:
73%

Mindjárt megsajnállak ám, komolyan. Szervezzünk a gyk-adakozástt az önérzetes lúzereknek? Egyszer meghívlak egy fagyira! ;)

Hm?

2019. aug. 20. 17:42
 19/26 anonim ***** válasza:
40%

Az ilyen elkényeztetett hp- kkel nem érdemes foglalkozni.

Aki szegény, az szerintük lúzer... egy szerencse van a történetben: a pénzüket nem tudják majd magukkal vinni a másvilágra! Ott ugyanis mindenki egyenlő, csak ezt nehezükre esik felfogni. Addig pedig itt borzolják a normálisan gondolkodók idegeit, miközben élősködnek másokon és a társadalmon.

Engedd el, negyvenvalahány százalékos!

2019. aug. 20. 17:55
 20/26 anonim ***** válasza:
40%

Mondom ezt úgy, h nem vagyok szegény, igaz nagyon gazdag sem.

Nem panaszkodom, de az ilyen mentalitású emberektől az ég óvjon mindenkit!

2019. aug. 20. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!