Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "aranyásó" típusú nők valóban el kezdenek vonzódni a kiválasztott férfihoz?
Számos munkahelyen megfigyeltem az ilyen típusú nők hogyan vívják ki maguknak az esetleges jobb egzisztenciát, az üzemen, cégen belüli "elismerést".
Ezek a főleg vidéki, rossz körülmények között élő, vagy családjukkal gyatra kapcsolatot kialakitó egyének (legyen akármelyik fél hibája, de inkább a szülőké), akik ugye fiatalok, viszonylag szépek (átlagtól jobbak, de nyilván nem bombanők)valóban vonzódnak az "egzisztrnciális partnerükhöz"?
Ugyanis megfigyeléseim szerint főleg a jóval idősebb, van hogy leharcolt, esetleg családos férfiakat pécézik ki, és a kapcsolatok nagy része akár huzamosabb ideig is tarthat.
Kérdésem az, hogy ezen nők valóban elkezdenek vonzódni ezen partnerükhöz, ráhuznak egy sablont úgymond, ami az ízlésüknek megfelelő, vagy alkalmazkodnak a helyzethez?
Tehát végbemegy gusztus terén egy olyan nagyfokú változás, ami ezzel a tevékenységgel jár, vagy pusztán eltűrik az együttlétek kellemetlenségeit?
Biztos halálra leszek pontozva, de tapasztalatból tudok neked erre válaszolni. Az egzisztencia, ész, vezető jellem nagyon vonzó szexuálisan is. Nem mindegy hogy egy jó képű csöves vagy egy olyan fekszik alattad akire felnézel, mert jobb az átlagnál.
Én is szar családi körülmények között éltem és pont ezért keresem a biztonságot. Nem kell a pénze, ne költsön rám, nem egy megvett nő akarok lenni, hanem csak vigyázzon rám. És igen elélvezek szex közben, ha erre is kíváncsi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!