Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "aranyásó" típusú nők valóban el kezdenek vonzódni a kiválasztott férfihoz?
Számos munkahelyen megfigyeltem az ilyen típusú nők hogyan vívják ki maguknak az esetleges jobb egzisztenciát, az üzemen, cégen belüli "elismerést".
Ezek a főleg vidéki, rossz körülmények között élő, vagy családjukkal gyatra kapcsolatot kialakitó egyének (legyen akármelyik fél hibája, de inkább a szülőké), akik ugye fiatalok, viszonylag szépek (átlagtól jobbak, de nyilván nem bombanők)valóban vonzódnak az "egzisztrnciális partnerükhöz"?
Ugyanis megfigyeléseim szerint főleg a jóval idősebb, van hogy leharcolt, esetleg családos férfiakat pécézik ki, és a kapcsolatok nagy része akár huzamosabb ideig is tarthat.
Kérdésem az, hogy ezen nők valóban elkezdenek vonzódni ezen partnerükhöz, ráhuznak egy sablont úgymond, ami az ízlésüknek megfelelő, vagy alkalmazkodnak a helyzethez?
Tehát végbemegy gusztus terén egy olyan nagyfokú változás, ami ezzel a tevékenységgel jár, vagy pusztán eltűrik az együttlétek kellemetlenségeit?
A pénzükhöz vonzódnak, nem véletlenül hívják őket aranyásóknak.
Az ilyen csajok általában hozzámennek a vén pénzes impotens? fószerhez, aki luxuséletet biztosít nekik, de viszont titkon sok szeretőjük van ezeknek a nőknek akik jól megkrják őket például az izmos jóképű kertészfiú, vagy a latino hasonló adottságokkal bíró medencetisztitó fiú.
Nem feltétlen az impotens vénemberekre gondolok, hanem a kevésbé jóképű, a kicsit átlag alatti, viszonylag jó beosztású, hozzájuk képest idősebb fickókra.
Akik még viszonylag potensek, tehát sor kell, hogy kerüljön szexre is.
7 es
Valóban így van ez? Miért teszed ezt, én kívülálló pasiként egyből kiszűröm már rutinszerűen, másrészt én a kevésbé jó pozícióba lévő, de helyes fajta vagyok.
Furcsa, hogy míg velem flörtöl egyszer, akár szemezés, bámulás, huzamosabb beszélgetés révén, a hátam mögött gondolom savaz.
Illetve, ha az érdeke az, akkor simán kritizál, lenéz, hogy imponáljon az adott, hierarchia terén felettem álló "kiszemelt" egyednek.
Hogy miért?
Ez a szenvedélyem, mondhatjuk hobbinak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!