Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 centis farok az rövidek számít a lányoknak?
Az enyém akkora mereven és lehet hogy hamarosan látni fogja egy lány. Nem túl picike?
Esetleg ha nagyon merev akkor jóindulattal 14 cm.
18f
Egy csajt elsőre úgy kell felizgatni, hogy még soha nem látta a farkad. Akkor pedig annyira, hogy már akarja a szexet.
És akkor úgyis meglesz.
#13 Ja akkor igen.De sokadjára is működni fog?A rövidebb nők tényleg úgy 6 ujj mélyek(ráfogsz 6jjat a seprűre)de van 8-10ujj mély nő is.Egy ujj az egy régi mérték 1,8cm szorozd fel 10,8-14,4-18cm mély Káma sasztra írja.
Tehát összejön egy jól felizgulva 17-18cm mély nő egy 13-14centissel.Nem nagyon lesz mély pontos orgazmusa.
Elmondom ku*vára fáj a farkam vége rövid hüvelyű nővel utána,pedig bírom a nyúzást.Amikor fordítva van beleraksz egy 17,5-19es farkat egy átlag rövid nőbe élvezi de nem tudod igazán jól megrakni.Aztán találsz egy olyat akit rendesen végigérsz.Azt érzed hogy hazaérkeztél.A szerelem is más vele.Cuzammen.Mindenki másba passzol.
Nők között dolgoztam egyedüli férfiként sok éven át.
Szemérmesen hallgattak bizonyos dogokról.De sokat piszkáltak.Annyit megtudtam egy kis filigrán nőtől:"Nekem a hosszabb fáj,hátrahajló méhem van".
De egy belevaló termetesebb nő az unszolásomra az oktatóm annyit mondott:-Az a jó farok ami felhajtva felér a köldökig.Azóta semmi probléma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!