Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el h az ex pasim akivel 5 éve szakítottam lefeküdjön velem?
Amint az előző hozzászólók is írták: írj rá, a sültgalamb nem fog magától a szádba reppenni. Lehet az expasidnak is lenne kedves "csak sex"-re, de mivel nem tudja nyitott vagy-e rá, így nem is tesz lépést ez irányba.
Írj rá, cseverésszetek, tereld a társalgást a sex irányába és vesd fel lenne-e kedve, onnantól nála a magaslabda. Egyébként is - bár 5 év alatt sokat tud változni egy ember - ha az exed, akkor jól ismered, tudod mit szeret, hogyan gondolkozik.
Nem ujarkezdeni akarja, csak szexelni vele, de ezt mondta is már :-)
Igen, rá kell irni, akármit, mindegy.
Nekem pasiként voltak ilyenek, hogy 2-3 év után rámirtak régebbi exek, mindegyikkel összejöttem újból és tényleg csak kispárnaszaggatás lett belőle :-) Néha többször is.
Általában az atom jó lányokra a pasik akarnak nyomulni, rátelepedni, na ezt én soha nem tettem. Legyen annyira NŐ a nő, hogy ha neki van hiányérzete, közölje. Semmi gond, egyébként meg hagyjuk élni a hétköznapjait nyugodtan, nem kell csesztetni egész nap a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!