Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a párom lefeküdjön velem?
Engem 4 évvel ezelőtt dobott amiatt a pasim, mert 1 hónap után nem akartam vele lefeküdni. Anyámat ugyanezért 30 éve akarta kidobni az akkori barátja. Szóval igazából az a durva, hogy bírtad 2 évig megvárni, mert a saját ismerettségi körömből kiindulva még a kissé prűd lányok is max fél évig húzzák.
Lehet itt vitatkozni, de szerintem egy komoly kapcsolatnál igenis mérvadó a testiség. Ha szereted téged, akkor nem keresne ilyen gyerekes kifogásokat. Könyörgöm, nem lesz a homlokára írva, hogy lefeküdtetek, sőt a környezetetek nyilván azt gondolja, hogy már lefeküdtetek, ha már ennyi ideje vagytok együtt. Akkor meg? Nem értem a problémáját. Még a vallásos szülők sem tagadnák ki a lányukat ilyenért, jézusom...
20L
"21. század ráadásul lassan 2,5 év"
Aztak.qrva ezt a dumát... :-) ...én sohasem azért szerelmeskedtem a szerelmemmel, mert a 21-dik században vagyunk, vagy mert DrunkSexOrgy-n tömegesen csinálják... :-)
Sőt mi ilyenről nem is beszéltünk..., találkoztunk véletlenül valahol, hónapokig beszélgettünk sokmindenről, majd egyszer megpusziltam az ajkait, aztán megint eltelt pár hónap, majd megcsókoltam, aztán megint eltelt pár hónap, és a kocsi csomagtartójában egy eléggé forgamlas helyen kinyaltam, aztán megint eltelt pár hónap és stb,stb.
Ha szerelmesek vagytok, akkor minden leegyszerűsödik, és minden csak úgy megtörténik, ha akarod, ha nem... :-)
Ne aggódj, majd jön valaki aki más mint te és egy hét udvarlás után ráhúzza a farkára. Tőled sűrűn elnézést kér majd, hogy hát így alakult mert elkapott egy olyan megmagyarázhatatlan érzés aminek nem tudtam ellenállni, remélem megérted és nem haragszol.
Te pedig nem haragszol, mert te olyan jó fiú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!