Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 37 évesen rettenetesen szégyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 évesen rettenetesen szégyenlem a párom előtt, hogy szűz vagyok. Egyáltalán elmondjam? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most nem részlezném, miért alakult így. Ő elvált, van két majdnem felnőttkorú gyermeke. Régebben együtt dolgoztunk, barátok voltunk évikig, de soha nem volt több, nyilván tudtam hogy házas. Lehet sejti is mi a helyzet, mivel elég jól ismer. Kedves, odaadó, nem tolakszik, tudja hogy csendes vagyok, de akkor is.

Tudom, hogy fura kérdés de ez van.

2018. szept. 19. 20:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%
Amit írtál róla az sokat elmond.. és pont ezért nem kellene szégyellned előtte magad. Azt tanácsolom, hogy beszéljetek róla, biztos képes lesz kezelni a helyzetet.
2018. szept. 19. 20:07
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Mindenképpen mondd mert ki fog derülni és nem jó így kezdeni egy kapcsolatot, ha meg nem érti meg akkor talán nem is illetek össze.
2018. szept. 19. 20:08
 3/21 anonim válasza:
12%

Hát öregem...37 évesen inkább már ne dicsekedj vele.

Férfiakon úgyse látszik.

4/21 anonim ***** válasza:
29%

Ha Te vagy a férfi ne mondd el! Vége lesz mindenek, már kell neked ez a kapcsolat!

Vagy mondd azt, hogy nagyon régen nem voltál nővel, vagy ha nagyon bizonytalan vagy akkor menj el előtte egy igényes lakásos prostihoz, és mindent csak kizárólag óvszerrel csinálj...

5/21 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ha szeret, akkor 2 fejed is nőhet azt sem kell szégyellni. Ha nő vagy akkor meg érhetnek kellemetlen meglepetések a szexnél első alkalmakkor úgyhogy nem érdemes egyáltalán eltitkolni. Férfiként könnyebb valamivel a dolgod. De szerintem ha rákérdez akkor légy vele őszinte.
2018. szept. 19. 20:09
 6/21 anonim ***** válasza:
15%

Első kettő nem volt még a helyedben, én igen.

Dobni fog, ha elmondod...

2018. szept. 19. 20:10
 7/21 anonim ***** válasza:
87%

Tulajdonképpen nekünk mindegy hogy férfi vagy nő vagy, de azért a tanács szempontjából talán jobb lett volna kiírnod!

Tipp:

Te vagy a lány!

Nem kell elmondanod, míg a szexről nem esik szó, de utána sem kötelező, csak akkor ha már ott az aktus.

De elmondhatod előre is, hogy készülhessen rá. Pl. kicsapatja a gyíkot a szex előtt, hogy ne legyen túl heves!

Ha Te vagy a férfi, akkor valószínűleg abból hogy még nem döntötted a pamlagra tudja, hogy valami oka van a háttérben!

Mivel megértő ember, mindegy hogy mit teszel, csak nyerhetsz! Mindent bele!

2018. szept. 19. 20:15
 8/21 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok, kihagytam pedig lényeges bocsánat. Dobni fog e miatt? Hát lehet meg is érdemlem. Hogy szeret-e? Az apja meg az exneje utal, há nem áll szóba velük amióta tudják, hogy szerelmesek vagyunk. Erről ennyit.
2018. szept. 19. 20:16
 9/21 anonim ***** válasza:
85%
Csak hülye ember "dob" azért egy egybert, mert 37 évesen még szűz!
2018. szept. 19. 20:17
 10/21 anonim ***** válasza:
97%

6, fogja egy túrót..

Gyanítom nem éretlen tizenévesről van szó..

Gondoljunk már bele, hogy egy 2 gyerekes felnőttnek mire van szüksége? Egy újabb hazugságra vagy inkább egy partnerre aki érzelmileg van annyira fejlett, hogy képes legyen egy ilyen komoly dolgot is megosztani a másikkal? Ez már nem a lángoló tiniszerelem kategória!

2018. szept. 19. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!