Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 évesen rettenetesen szégyenlem a párom előtt, hogy szűz vagyok. Egyáltalán elmondjam? Mit tegyek?
Most nem részlezném, miért alakult így. Ő elvált, van két majdnem felnőttkorú gyermeke. Régebben együtt dolgoztunk, barátok voltunk évikig, de soha nem volt több, nyilván tudtam hogy házas. Lehet sejti is mi a helyzet, mivel elég jól ismer. Kedves, odaadó, nem tolakszik, tudja hogy csendes vagyok, de akkor is.
Tudom, hogy fura kérdés de ez van.
Ja, hogy nő vagy?
Akkor még előny is lehet a dolog...
Hallgass rám kérdező, (főleg mivel nő vagy én pedig férfi) EZERSZER! többre értékelnélek az őszinteséged miatt, minthogy értéktelennek gondolának a szüzességed végett.
Gondolj csak bele józan ésszel.. Ő lesz számodra az első férfi, vagyis az első behatolás.. az első alkalom amikor kitárulkozol majd egy másik ember előtt.
Nyilván élvezni szeretnéd az első alkalmat, ez viszont nem csak az ő felelőssége, bizony a tiéd is! Segíts neki, hogy élvezetet adhasson neked. Ahhoz, hogy élvezd számodra partner kell, de a partnered információhiányban nem fog tudni kielégíteni téged megfelelően.. Beszéljetek erről, bízz benne, hidd el megéri, éreztesd vele, hogy bízol benne egy férfi számára az egyik legnagyobb ajándék a nő bizalma!:)
Ne hallgass azokra akik a struccpolitika mellett érvelnek.. a hallgatás nem old meg semmit sem.. cserébe felvet sok kételyt, mint pl a bizalom meglétéét.
Nem javaslom, hogy letámadd ezzel az információval. Valószínűleg ő sem fogja e tekintetben az információkat közölni Veled, például, hogy be kell vallania, hogy 80 férfivel volt szexuális kapcsolata eddig.
Egyszerűen ne firtassátok egymás múltját e tekintetben.
Ha nő vagy manapság mindent megtehetsz előnyödre válik.
Élj a társadalom biztosította előjogokkal :)
Mindenképpen hozd a tudomására, legkésőbb az első intim együttlét előtt, hogy vigyázzon rád.
Eszembe nem jutna, hogy ezt szégyenleni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!