Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 37 évesen rettenetesen szégyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 évesen rettenetesen szégyenlem a párom előtt, hogy szűz vagyok. Egyáltalán elmondjam? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most nem részlezném, miért alakult így. Ő elvált, van két majdnem felnőttkorú gyermeke. Régebben együtt dolgoztunk, barátok voltunk évikig, de soha nem volt több, nyilván tudtam hogy házas. Lehet sejti is mi a helyzet, mivel elég jól ismer. Kedves, odaadó, nem tolakszik, tudja hogy csendes vagyok, de akkor is.

Tudom, hogy fura kérdés de ez van.

2018. szept. 19. 20:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki,ha ezért elhagy annyit is ért.
2018. szept. 19. 20:21
 12/21 anonim ***** válasza:
22%

Ja, hogy nő vagy?

Akkor még előny is lehet a dolog...

2018. szept. 19. 20:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nő ként nehéz is lenne titkolni, én azt tartanám fontosnak hogy ha én lennék a pasi hogy ok megtudjam mi az oka hogy eddig még nem történt meg, lelki, egészségi stb, illetve hogy várni szeretnél-e még és ha igen mennyit mert nehéz bírni főleg az elején ott a szerelem a sok érzelem.
2018. szept. 19. 20:24
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Hallgass rám kérdező, (főleg mivel nő vagy én pedig férfi) EZERSZER! többre értékelnélek az őszinteséged miatt, minthogy értéktelennek gondolának a szüzességed végett.

Gondolj csak bele józan ésszel.. Ő lesz számodra az első férfi, vagyis az első behatolás.. az első alkalom amikor kitárulkozol majd egy másik ember előtt.

Nyilván élvezni szeretnéd az első alkalmat, ez viszont nem csak az ő felelőssége, bizony a tiéd is! Segíts neki, hogy élvezetet adhasson neked. Ahhoz, hogy élvezd számodra partner kell, de a partnered információhiányban nem fog tudni kielégíteni téged megfelelően.. Beszéljetek erről, bízz benne, hidd el megéri, éreztesd vele, hogy bízol benne egy férfi számára az egyik legnagyobb ajándék a nő bizalma!:)

Ne hallgass azokra akik a struccpolitika mellett érvelnek.. a hallgatás nem old meg semmit sem.. cserébe felvet sok kételyt, mint pl a bizalom meglétéét.

2018. szept. 19. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem javaslom, hogy letámadd ezzel az információval. Valószínűleg ő sem fogja e tekintetben az információkat közölni Veled, például, hogy be kell vallania, hogy 80 férfivel volt szexuális kapcsolata eddig.

Egyszerűen ne firtassátok egymás múltját e tekintetben.

2018. szept. 19. 20:26
 16/21 he84 ***** válasza:
100%
Inkább mondd el neki. Nem fogod tudni titkolni, hogy szűz vagy, mert például fájhat nagy eséllyel az első, nem fogod tudni mit tegyél, ha egyebet akarnál tenni aktus közben. Na meg vérezhetsz is. És amiatt is fontos, hogy elmondd neki, hogy aszerint bánjod veled gyengédebben, óvatosabban, ugyanis a szűz nőkkel külön másképp, még finomabban kell bánni eleinte. Nem lenne jó, ha hazugságokra építenéd a szexuális kapcsolatatotokat, akkor később más is rosszabb lehet.
2018. szept. 19. 22:56
 17/21 anonim ***** válasza:
41%

Ha nő vagy manapság mindent megtehetsz előnyödre válik.

Élj a társadalom biztosította előjogokkal :)

2018. szept. 19. 23:31
 18/21 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem ne mondd el neki
2018. szept. 20. 00:05
 19/21 Deflohelp ***** válasza:
100%

Mindenképpen hozd a tudomására, legkésőbb az első intim együttlét előtt, hogy vigyázzon rád.

Eszembe nem jutna, hogy ezt szégyenleni kellene.

2018. szept. 20. 00:11
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg gondol arra hogy esetleg szűz lehetsz, mert azt írod, szerelmesek vagytok! Akkor az eddigi beszélgetésekből lejöhetett neki!
2018. szept. 21. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!