Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hanyadik randin várjátok el, hogy a nő lefeküdjön veletek?
A hiba ott van hogy "Elvárni"
Régen rossz ha ezt Te elvárod
Egy kapcsolatot nem lehet Elvárásokra alapozni
24N
Változó, mert több kapcsolatom is volt, ami első randis szexszel indult, életem eddigi legnagyobb szerelmével a második randin feküdtünk le, de volt már olyan is, hogy egy nagyon kedves, édes, aranyos lányra, akinek nagyon szórakoztató volt a személyisége és emiatt jól éreztem magam vele állandóan, olyan 1-1,5 hónap körüli időt vártam (az első randitól számítva és az volt vagy tíz randi), bár ez inkább kivétel, most is akként jutott eszembe.
Felnőtt korú, nem szűz embereknél azért az átlag ilyen 3-5 randi valahol, de ez attól is függ mennyire nagy csábító a férfi és mennyire van már kiéhezve a szexre a nő. A mostani kapcsolatomban például 4 randi után feküdtünk le, de az is olyan volt, hogy áthívtam őt magamhoz, hogy vacsorát főzök magunknak és utána történt meg.
Miért kéne elvárni valamit?
Ha működik a “kémia”, és minden klappol, akkor miért ne?
Én azoktól a nőktől borulok ki, akik álszenteskednek, és kéretik magukat.
Mi a második alkalommal szexeltünk, két éve már... :)
Viszont azt mondta, hogy ha elsőre megkap, akkor nem lett volna második randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!