Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin aktuális a szex?
most lesz első andi. jó nyilván elsőn még nem. végén egy csók túlzás? nemakarom hogy lotyónak nézzen :D de húzni se akarom.
7 éves kapcsolatom volt előtte. kijöttem már a randizási szabályokból.
A randizásnak nincsenek szabályai.
Ha úgy érzed nem lesz belőle komoly, miért ne dughatnál egy jót?
Ha meg úgy érzed komoly is lehet, akkor ne add magad hamar, de ne is kéresd magad, mint egy szűzlány.
Nincs randik számához kötve, mikor lehet hancúrozni.
Nézdd ha szimpi akkkr mehet a puszi csók de ezt a helyzet adja
Azt hogy mikor fekszetek le majd azt is a helyzet adja
Nem oszt nem szoroz
Nem lesz hosszabb vagy rövidebb ha előbb vagy később adod be a derekad
Én később adtam be 2 hónapja lett vége egy közel 3,5 éves kapcsolatnak
Anno akivel meg hamarabb lefeküdtem alug élte meg a kapcsolat a fél évet
De mindenhez 2 ember kell
24N
Ha komoly kapcsolatot akarsz minimum 1 hét ....De inkább 2. Én imádom a szexet és pasi szemmel mondom h az a nő amelyik nem képes 'tartani' magát azt én nem tudom komolyan venni. Énis érzem magamba azt a tartást h igenis tudok várni arra a nőre akit igazán akarok .
Szerintem :)
Ha mással lefeküdtél hamar, vagy voltak egy éjszakásaid, akkor álszent dolog váratni. Úgyis megtudja, és akkor nem lesz tartós.
Ha van tartásod akkor az nagyon jó, és várhatsz sokáig, de ha nincs, akkor minek megjátszani magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!