Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit eszik egy gyönyörű,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit eszik egy gyönyörű, fiatal lány, egy durván elhízott srácon?

Figyelt kérdés
A minap láttam egy parkba , hogy egy nagyon kövér srác ölelget , csókolgat , sőt a lány lábai között is matatott , ami látszólag a lánynak is tetszett ! Olyan szép arcú és hosszú kibontott hajú , gyönyörű alkatú lányt képzeljetek el, akit ha megláttok az utcán , akaratotok ellenére is fel áll a cerkátok ! Viszont nem értem , hogy mit ehet az a szép lány , egy ilyen kövér srácon ? Hogy tudhatta el csábítani a srác , talán menő szöveggel , vagy a stílusával , bókokkal ? De sehogyan sem értem ! Szerintetek ?
2019. aug. 14. 16:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Intelligencia, társaság, személyiség, kisugárzás, figyelmesség. A külső NEM minden. Honnan tudod, hogy a lánynak mi járt a fejében, mi fogja meg egy férfiben, mitől lesz neki vonzó? Azt gondolod egy csinos lány kizárólag a kigyúrt chip and dale srácokra bukik? Láthattad ama parkban, hogy nem :)
2019. aug. 14. 17:11
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Aki azt mondja hogy pénz, az mind szánalmas, önbizalomhiányos, irigy pasi.
2019. aug. 14. 17:13
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Volt 130 kilós pasim és nem volt se gazdag se nagy farkú. Még is szerettem .
2019. aug. 14. 17:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen , azt hiszem bizonyos esetekben valóban nem minden a külső ! Amúgy köszönöm a válaszokat .
2019. aug. 14. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!