Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk/férfiak, ti szeretitek análisan kényeztetni magatokat, vagy esetleg a párotok szokott veletek ilyet?
Figyelt kérdés
Hallottam valahol, hogy a hetero pasiknak is bejön, ha análisan kényeztetik őket. Rátok jellemző? És, ha igen, hogy csináljátok?
18/L
2019. aug. 14. 08:22
31/36 anonim válasza:
Igen nagyon is. Például az ha a barátnőm egy felcsatissal dug miközben a kezével masztizza a farkam.
32/36 anonim válasza:
Szinte mindig , szeretem, élvezem. Van egy-két szép vibrátor és elintézi a popómat
33/36 anonim válasza:
Igen idonkent szoktam, van par nagyobb meretu dildom nagyon elvezem es azokat hasznalom sajnos nincs ra baratnom akivel hasznalhatnam.
29/F/Het
34/36 manly válasza:
Nekem bejön.Magamnak ujjal, de legjobb a női ujjak.Aztán jöhet a pegging.
35/36 anonim válasza:
Nekem is van egy 20cm dildom addig ugrálok rajta amíg elévezek és nagyon jó.
(25 F)
36/36 manly válasza:
Kérdező, te kipróbálnád fiúval ? Ujjazni pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!