Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire ritka az, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ritka az, hogy egy lány ki szeretné próbálni, milyen egy férfit análisan kényeztetni?

Figyelt kérdés
2017. jún. 27. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Mint a fehér holló
2017. jún. 27. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos ritka kincs az ilyen lány.
2017. jún. 27. 13:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én mától fehér hollónak hívom magam 😄

Egyébként sok lány akarja kipróbálni, csak nem merik előadni a pasinak még a gondolatot sem.

2017. jún. 27. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:
19%
Én nem vágynék ilyenre egy nőtől.
2017. jún. 27. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelen, de párom nem engedi :/
2017. jún. 27. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
" Ritka kincs " ? Ez nem csak kellemetlen a nők nagy részének de egészségtelen is mindkét fél számára. Illetve szerintem és az emberek többsége szerint is természetellenes és undorító, már bocsánat.
2017. jún. 27. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem gond, szívesen teszem ha örömöt okozok vele vagy mutathatok egy kellemes újat. Volt aki igényelte, illetve most van, aki kipróbálta de nem szeretné többször, nincs ezzel semmi baj.
2020. nov. 13. 06:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha én megteszem egy nőnek,és élvezi, ő miért ne tehetné meg? Nem volt még olyan partnerem, aki ne viszonozta volna!

Miért lenne beteges, meg undorító? a pisis pasié,és a nőé nem az? jól meg kell mosni,ennyi.

2022. dec. 31. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!