Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk/férfiak, ti szeretitek análisan kényeztetni magatokat, vagy esetleg a párotok szokott veletek ilyet?
Hallottam valahol, hogy a hetero pasiknak is bejön, ha análisan kényeztetik őket. Rátok jellemző? És, ha igen, hogy csináljátok?
18/L
A "nagy" 30-40 korosztály, akik szeretik abban kíélni magukat, hogy fiatalabbakat szólna le. Dehát ilyen a kapuzárási pánik 😉az ember sír a fiatalsága után és irigy. Könnyű őket sértegetni, de akik ilyen okosak és mondogatták, hogy "bezzeg az én időmben" nem gondolnak bele, hogy esetleg a social média, és, hogy szinte lehetetlen egy percet fordítani a gyerekre, teszik ezt a generációval, és amikor lenne egy kis idő akkor is a barátnővel cseveg, hogy Julcsi kivel kavar a gyárból gyerek nevelés helyett, a gyereknek meg inkább odaadja a telefont (Tisztelet a kivételnek!)Erről ennyit!
Várom továbbra is a KÉRDÉSEMRE a válaszokat! 😉
Létezik ilyen, nekem is volt szerencsém 3 ilyen pasihoz is. Kettő csak arra vágyott hogy kinyaljam, a harmadik viszont élvezettel vette hogy megujjaztam;)
Sosem láttam még pasit annyira élvezkedni, es szeritem ezt nagy hiba összekapcsolni a homoszexualitással...
#25 Nagyon adlak! 😉
#26 Köszönöm. Ilyen válaszokat várok!
Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!