Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk/férfiak, ti szeretitek análisan kényeztetni magatokat, vagy esetleg a párotok szokott veletek ilyet?
Hallottam valahol, hogy a hetero pasiknak is bejön, ha análisan kényeztetik őket. Rátok jellemző? És, ha igen, hogy csináljátok?
18/L
A sok biszex!
Hetero vagyok, nem! A kérdező meg 18 Lajos/László
18/Alexandra 😉
Vagy itt már mindenki férfi aki szexualitással kapcsolatban kérdez?
Amúgy vannak ilyen férfiak, ha hiszed ha nem.
1.lány vagyok.
2.és mond kiket nevezel férfinak akkor? A tesztoszterontól túlfűtött, állatokat, akik pumpálják fel magukat, érzelmileg meg agyilag a 0 alatt? (TISZTELET A KIVÉTELNEK)
3. 10-20 közötti korosztály tényleg nem férfi, hanem FIÚ!Nézd csak meg a kérdést!
4.Biztos nagyon boldog emberek lehettek, ha ide jöttök mocskolni a korosztályomat meg olyan embereket akiknek más igényeik is vannak. Csak nem értem miért kell ide jönni? Van elég kérdés ahol lehet gyűlölködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!