Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Ha társasházban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha társasházban egy ablakon benézve látnátok az ott lakó férfit meztelenül, mit szólnátok?

Figyelt kérdés
Felháborítana, hidegen hagyna vagy felizgatna?
2019. aug. 13. 07:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az azért nagyban függ a látványtól... ;)
2019. aug. 13. 07:45
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha szexi a pasi egyértelmű felizgatna.
2019. aug. 13. 07:46
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen látok a szomszéd ház egyik lakásában egy egész tűrhető pasit ruha nélkül. Párszor fantáziáltam is arról, hogy valamilyen ürüggyel átmegyek, de a "jókislány" énem győzött mindig. Viszont ő is észrevett már engem meztelenül az ablakban, nézett is egy ideig, én vissza, de ennyi. Még csak rám se mosolygott a töketlen...
2019. aug. 13. 08:13
 4/16 anonim ***** válasza:
13%
Van barátom, szóval nem hatna meg, nem izgulok más pasikra
2019. aug. 13. 08:17
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

Azt, hogy elég sok péniszt és meztelen férfi testet láttam ahhoz, hogy egy random idegené ne érdekeljen, akármilyen jó a felsőteste, ha egyáltalán jó. Persze, előbbi biztos szép látvány, de 3 mp alatta le is tudnám a nézelődést.

És mielőtt valaki lek**vázna, szűz vagyok, csak tanulandó szakmám miatt év közben sokat vagyok idősek otthonában/hajléktalanok otthonában és blablabla, ahol elkerülhetetlen a fürdetés.

18/l

2019. aug. 13. 08:22
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen van barátom szöveg, hogy is mondjam.:)) Szerintem mindkét nem úgy van kalibrálva, hogy akár van párja, akár nem, megnézi a másik felet. Ez a természetes dolog.
2019. aug. 13. 08:25
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
6# 👍
2019. aug. 13. 08:27
 8/16 anonim ***** válasza:
73%

5# Nem mindegy, hogy egy 80 éves bácsit látsz meztelenül, vagy mondjuk egy jó karban lévő harmincas fickót.

Én sem jönnék tűzbe egy nagymama korú női testtől, de egy korombeli hölgy látványa megmozgatná a fantáziámat.

2019. aug. 13. 08:28
 9/16 anonim ***** válasza:
78%
ez csakis a pasitól függ. Ha egy Casanova az illető, akkor megbámulnád. Ha pedig olyan, hogy tud rendesen dugni és látványosan minden dugását végig lehetne nézni az ablakon keresztül, akkor az esti programod abból állna, hogy popcornnal és kényelmes fotellel bámulnád a szomszédodat
2019. aug. 13. 08:54
 10/16 anonim ***** válasza:
24%

“idősek otthonában/hajléktalanok otthonában és blablabla, ahol elkerülhetetlen a fürdetés.”

Ez nagyon izgató............................ lehet szekszuálisan!

2019. aug. 13. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!