Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nem szűz lány aki összejönne szűz fiúval?
Figyelt kérdés
Hány éves szűz fiúval jönnél össze max?
22 évesen még belefér?
2019. aug. 12. 23:21
11/13 anonim válasza:
Nekem sem lenne kizáró ok. Sőt sokkal inkább összejönnek egy szűz sráccal mint egy olyannal aki rengeteg partnerrel volt már.
12/13 anonim válasza:
Attól függ, milyen a fiú. Én 20 éves lány vagyok, már nem szűz, és van egy fiú barátom, aki most 21 és még az, mégis összejönnék vele. És nem azért, mert szűz vagy nem, hanem mert jól néz ki, és még a személyisége is nagyon tetszik. Számomra ez nem mérvadó.
13/13 anonim válasza:
Nekem alakuloban volt egy szuz sraccal, kolcsonosen szimpatikusak voltunk egymasnak es en szivesen talalkoztam volna vele, de o megijedt es mondta neki ez nem megy.. 😅 Kicsit csalodtam, mert kedveltem ot es nem zavart, hogy meg szuz. 22 eves o is.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!