Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbáljam meg el engedni a kicsi pénisz méretem miatt kialakult frusztrációmat?
Nekem is mint mindenki másnak vannak hibái. Nagyon sokat gondolkodtam az utóbbi időben és rájöttem arra,hogy ha azokat a hibákat kijavítanám magamon amit lehetséges akkor is kevésnek érezném magamat a lányokhoz. Hiszen ugyan úgy kicsi és görbe maradna a farkam. Van olyan hibám is amit kiskoromban egy orvosi hibának köszönhetek és azon már nem lehet változtatni.
A péniszem mérete: 14 cm. Görbe is és egyben kicsi is. Amikor meztelen fényképet láttam a lányokról nem tudtam elképzelni sem azt,hogy hogyan tudnám berakni mert annyira kicsinek látom. Szerintem jobb ha nem erőltetem az ismerkedést de ezt a nyomasztó frusztrációt szeretném elengedni még akkor is ha a lányoktól távol maradok.
21/F
Ez nem hiba, pech. Ne hibáztasd magad!
Ismerek egy különben nagyon szép lányt, akinek az ekcémája épp a arcát csúfítja. Ő sem hibás, csak peches.
Neked a fejedben van a baj, nem a méreteddel. Tök átlagos méret.
Miért hiszitek azt fiúk, hogy minden csaj arra vágyik, hogy a méhszájukat bökdössétek 20 centivel? Az átlagos hüvelynek pont tökéletes 13-15 centi ;)
Nem tudom,hogy alkalmas lennék-e behatolásra mert nem voltam együtt lánnyal sohasem.
Ezt az egyet nem tudom el engedni. Semmilyen élményem sem volt a lányokkal így érhető ha elzárkózom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!