Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbáljam meg el engedni a kicsi pénisz méretem miatt kialakult frusztrációmat?
Nekem is mint mindenki másnak vannak hibái. Nagyon sokat gondolkodtam az utóbbi időben és rájöttem arra,hogy ha azokat a hibákat kijavítanám magamon amit lehetséges akkor is kevésnek érezném magamat a lányokhoz. Hiszen ugyan úgy kicsi és görbe maradna a farkam. Van olyan hibám is amit kiskoromban egy orvosi hibának köszönhetek és azon már nem lehet változtatni.
A péniszem mérete: 14 cm. Görbe is és egyben kicsi is. Amikor meztelen fényképet láttam a lányokról nem tudtam elképzelni sem azt,hogy hogyan tudnám berakni mert annyira kicsinek látom. Szerintem jobb ha nem erőltetem az ismerkedést de ezt a nyomasztó frusztrációt szeretném elengedni még akkor is ha a lányoktól távol maradok.
21/F
Tudod mi a biztos ? A halál meg az adó. Más semmi.
Majd meglátod mit csinálsz ahogy telik az idő.
Én 15 évvel előtted járok, szóval hidd el jobban tudom.
Viszont ha te már ugyis tudod hogy ez a legrosszabb , a legalja szint akkor nem kell aggódnód. Csak élned ahogy eddig. Meglátod hogy hova jutsz...Ne felejtsd az örök igazságot mindig van lejjebb!
Ha te úgy gondolod hogy szűzen meghalni, és szerelmi érzelmi társas kapcsolat nélkül élni normális, akkor hajrá. Nem lehet. Az ember társas lény, igényli főleg érzelmi alapon a másik társaságát, közelségét. Aki nem az nem normális.
Ha nem zavarna nem sirnál itt. Ha mást se zavarna akkor nem lenne itt ennyi lelki nyomorék magányos "férfi".
Semmi gond, az is az élet része hogy megtapasztald a saját börödön hogy miről beszélek. Sok sikert hozzá. 👋
Most akik hajtogatják hogy pl 13-16 cm átlagos, és mindenre jó a méretük! Menjenek fel goldengate-re vagy smpixire, akármelyik szextarskeresőre! Írjak ki vagy tegyenek ki képet az átlagos farkukról az adatlapjukra. Utána írjanak ra pár szingli nőre vagy párra. Az eredményeket várjuk itt! 😂👍🏻
Nem lesz siker! Mert kicsi az átlagnak mondott méret! Senki nem keres olyan partnert tudatosan. Ha valaki bele botlik és amúgy rendben van a férfi, úgy születnek a hétköznapi kapcsolatok. Aztán hamarosan szakítás lesz a nő részéről, nem kimondva hogy a kis farok miatt, se tuti benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!