Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan próbáljam meg el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbáljam meg el engedni a kicsi pénisz méretem miatt kialakult frusztrációmat?

Figyelt kérdés

Nekem is mint mindenki másnak vannak hibái. Nagyon sokat gondolkodtam az utóbbi időben és rájöttem arra,hogy ha azokat a hibákat kijavítanám magamon amit lehetséges akkor is kevésnek érezném magamat a lányokhoz. Hiszen ugyan úgy kicsi és görbe maradna a farkam. Van olyan hibám is amit kiskoromban egy orvosi hibának köszönhetek és azon már nem lehet változtatni.

A péniszem mérete: 14 cm. Görbe is és egyben kicsi is. Amikor meztelen fényképet láttam a lányokról nem tudtam elképzelni sem azt,hogy hogyan tudnám berakni mert annyira kicsinek látom. Szerintem jobb ha nem erőltetem az ismerkedést de ezt a nyomasztó frusztrációt szeretném elengedni még akkor is ha a lányoktól távol maradok.

21/F

2019. aug. 5. 09:55
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
83%
Miért kérdezed meg, hogy hogyan próbáld meg elengedni a "kicsi pénisz méreted" miatt kialakult frusztrációdat (amúgy egy teljesen átlagos méret), amikor láthatóan nem elengedni akarod, hanem két kézzel, görcsösen igyekszel kapaszkodni bele?
2019. aug. 5. 12:57
 22/50 A kérdező kommentje:
Mivel tapasztalatom nincsen így ennek köszönhetően viszonyítási alapom sincsen. Mindig leírják, hogy átlagos, semmi baj vele. De ha odáig eljutnék, hogy egy lánnyal együtt legyek szerintem nem lenne megfelelő a méretem.
2019. aug. 5. 12:59
 23/50 anonim ***** válasza:
87%
Akkor azt tervezed, hogy soha életedben nem létesítsz senkivel szexuális kapcsolatot?
2019. aug. 5. 13:21
 24/50 A kérdező kommentje:
Igen. Más lehetőséget jelenleg nem látok magam előtt. Ismerem magamat, a korlátaimat és ez mind azt mutatja nekem, hogy jobb ha távol maradok a nőktől.
2019. aug. 5. 13:36
 25/50 anonim ***** válasza:
Sose fogod, mert mindennap kiírod a kérdéseidet. Amúgy pszichológus, de biztos erre is jön majd kifogás.
2019. aug. 5. 14:17
 26/50 A kérdező kommentje:
Ez is el lett mondva a részemről már sokszor. Pszichológusnál sem változna semmi sem.
2019. aug. 5. 14:21
 27/50 anonim ***** válasza:
90%

Nem lehet és nem is tudod.

Ez egy nagyon súlyos pszhiologiai testképzavar.

Vagy elmész orvoshoz, vagy telejesen be fogsz csavarodni.

Csajod biztos hogy soha nem lesz. Legalábbis amig ezt nem takaritod ki. Csak ha véletlenül kialakul egy alkalmi és azt mondod hogy lesz ami lesz alapon belevágsz.

De barátnőd csak ha megszabadulsz ettől a zavartól.

A méreted valóban elmarad az ideálistól, de nem használhatatlan kategória. Egy biztos ha nem teszel ellene akkor csak sokkal rosszabb lesz.

36 szűz 15/5

2019. aug. 5. 14:40
 28/50 A kérdező kommentje:
Ennél mi rosszabb lehetne még?
2019. aug. 5. 14:49
 29/50 anonim ***** válasza:

Hidd el lesz. Tapasztalatból mondom.

Pl drog, alkohol, őngyűlölet, más gyűlölete és bármi más, amiről ne is beszéljünk.

2019. aug. 5. 15:01
 30/50 A kérdező kommentje:

Drog és alkohol nem lesz az biztos.

Utálni pedig már most is utálom magamat.

2019. aug. 5. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!