Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbáljam meg el engedni a kicsi pénisz méretem miatt kialakult frusztrációmat?
Nekem is mint mindenki másnak vannak hibái. Nagyon sokat gondolkodtam az utóbbi időben és rájöttem arra,hogy ha azokat a hibákat kijavítanám magamon amit lehetséges akkor is kevésnek érezném magamat a lányokhoz. Hiszen ugyan úgy kicsi és görbe maradna a farkam. Van olyan hibám is amit kiskoromban egy orvosi hibának köszönhetek és azon már nem lehet változtatni.
A péniszem mérete: 14 cm. Görbe is és egyben kicsi is. Amikor meztelen fényképet láttam a lányokról nem tudtam elképzelni sem azt,hogy hogyan tudnám berakni mert annyira kicsinek látom. Szerintem jobb ha nem erőltetem az ismerkedést de ezt a nyomasztó frusztrációt szeretném elengedni még akkor is ha a lányoktól távol maradok.
21/F
"Más úton hogyan lehetne kielégíteni?"
Szexuális: Prosti, eszkort külföldi nyaralásokra, alkalmi bérbarátnők, gold digger-ek.
Érzelmi: hobbik és társas szellemi/lelki feltöltődés. Kirándulások, túrázások, gokart, vezetés, kirándulás, videojátékok, küzdősport, gasztronómia stb.
Vagyis barátnő hiányában drasztikusan drágább lesz kielégítened a szexuális igényedet, de az érzelmi igényeidet kevesebb pénzből, saját elhatározással is kielégítheted és lehet akár a szexuális nyitottságod/felfogásod is sokkal pozitívabb lesz. Van amúgy egy olyan sanda gyanúm, hogy jelenleg sincs semmi hobbit/érdeklődési köröd és a 4 fal között sajnáltatod magad és várod a csodát. Igazam van? Rohadt fontos szabály, hogy először a szociális kapcsolataidat és kulturális/ízlésbeli világnézetedet (magyarul: hobbik és elfoglaltságok) kell rendbe tenned és utána jöhet csak a barátnő. A ház építését se a cserepekkel kezdjük, hanem az alappal.
"Semmilyen élményem sem volt a lányokkal így érhető ha elzárkózom."
Aha Tehát szerinted mindenki úúgy születik, hogy volt már néhány kalandja a csajokkal, ezért nem kell elzárkóznia az elsőtől...
Bazky, ez még aa csajok kifordított logikájában sem állja meg a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!