Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodni a szextől?
És most mire vársz? h vki megnyugtasson, vagy h szánalomból szexeljen veled?
Te a könnyebbik utat választottad, csak rinyálsz, és várod h az öledbe hulljanak a csajok. Tudod ezért tenni is kell érte.
L
A szex része az életnek. Nélküle nem lenne élet. Aki a szextől undorodik az az emberektől undorodik, a szeretet egy kifejezési formájától.
Nézz mélyen magadba, hogy te milyen világot szeretnél. Ha ellököd magadtól a világot, vagyis le akarod rombolni. A világ is ki fog téged közösíteni, és igyekszik elpusztítani. Mivel nem vagy életrevaló, egyenesen élet ellenes vagy.
Nem vágyom szánalomra.
Engem nem érdekel, hogy megmossa-e vagy sem. A tudatomból akkor sem tudom kitörölni.
Lehet ez a könnyebbik út de ha egyszer kevés lennék hozzájuk akkor az ellen tenni nem lehet.
Tudom, hogy senkinek sem hullik az ölébe de amikor rájuk nézek rögtön az jut az eszembe, hogy ne is reménykedjek, ne nevettessem ki magamat. Egy olyannal mint amilyen én vagyok nem érdemes foglalkozni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!