Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodni a szextől?

Élesebben vág itt az önsajnálat mint emo kezében a svájcibicska.
Figyelj, senki sem szereti ha járt előtte már más is az alagútban, mondanám, hogy ez egyfajta társadalmi morál, vagy a férfiak hiúságának egyik megtestesülése, de szerintem ez biológiailag így van belénkkódolva. Ha érdekel miért guglizz rá nemérdekel.
A lényeg az, hogy a szűzies tisztaság veszett téma a mai társadalomban, és sz ar ilyet hallani, de ez olyan dolog, hogy vagy elfogadod vagy nem szexelsz.
Mellesleg nekem elhiheted szex szűz lánnyal <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<szex nem szűzzel.

" Tudom,hogy egy idióta, selejt vagyok."
Állítólaq Henry Ford mondta, hogy akármit gondolsz magadról igazad van.

Aszexualitás, gyerekeknél normális, illetve serdülőkor után az azonos neműek irányába.
Kérdés, hogy te miért regresszáltál gyerekkorba, szerintem lehet fiziológiai (felborult hormonháztartés) és pszichiés oka is, jobb ha elmégy egy pszichológushoz kideríteni.

Soha ne add fel az álmaidat s vágyaidat !
13 - voltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!