Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk akik meg nem voltak nővel! Miért szégyelltek elmenni prostihoz?
Ez bár csak az én véleményem, de itt két dologról van szó:
1) Ha egy férfi elmegy egy prostihoz, utána örök életére magán cipelheti a bélyeget, hogy csak így tudott nővel lefeküdni.
2) Hamis önbizalmat ad, mert a prostinak ez munka, számára fontos, hogy visszajöjjön az ügyfél, így nem fogja azt mondani, hogy "sz_r voltál".
3) Emberek vagyunk, mindannyian különbözünk egymástól. Hiába működött valami az egyik lánnyal, lehet, hogy egy másik lánynál abszolút nem fog működni.
4) Vannak férfiak, mint én, akik a kezdeményezéstől félnek. Rajtuk az, hogy prostival voltak, nem fog segíteni.
5) Benne van a pakliban, hogyha elmegyek egy prostihoz, annyira rá fogok parázni, hogy nem fog felállni, megszégyenülök, és ezáltal még jobban összetörik az amúgy is ingatag lábakon álló önbizalmam.
6) Nem vagyok jó matekból.
25/F
túl van lihegve ez a prosti dolog, mert 1) a szuperprűd nyugati "kultúra" kimosta az emberek agyát 2) mert aki sajnáltatni akarja magát, az így továbbra is tudja.
ez a "komoly kapcsolatban veszíteném el" mintha egy rózsaszín ruhás tinilány mondaná egy hollywoodi tinifilmben. hatalmas kamu.
nem szégyellnek sztem, csak így jobban tudják sajnáltatni magukat. tudod, az egyszeri kisnyugdíjas mindent rá tud fogni a Fideszre/aktuális pártra, az egyszeri gyökér csávó meg minden baját rá tudja fogni a nőkre.
kb olyan ez mintha nem járnál masszőrhöz mert ahhoz komoly kapcsolat kell... ez is csak egy szolgáltatás. nem kell bele többet gondolni. a szex 2 ember között akik szeretik egymást, tényleg felemelő érzés. de attól még jól működik 2 ismeretlen között is. és igen, van ilyen szolgáltatás, örüljetek neki... a kedvencem az a sok gyökér aki azért nem prostizik mert h úgyis tud szerezni csajt buliban, azt nem számolja h több pénzt költ egy ilyen részeg drogos egyéjszakás csajra mint egy prostira aki full extrás élvezetben részesíti. csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!