Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik jobb? 20 ezerért elmenni egy prostihoz, Vagy egyáltalán nem élni szexuális életet?
Figyelt kérdés
Ilyenkor nyáron sok lány jár kevés ruhában,látszik a hasuk,a csupasz lábuk,jobban látszanak a melleik is.Mint a legtöbb fiút,engem is felizgat a látvány.Viszont nincs barátnőm aki lenyugtatna.Jó ötlet ilyenkor elmenni prostihoz?Megéri?2019. júl. 10. 01:12
2/23 anonim válasza:
nem éri meg a pénz, hogy 1 vagy max 2 menet van, aztán meg megint szenvedsz
3/23 anonim válasza:
Ahogy az előző írja, nem éri meg. Egy menettől nem leszel előbbre. Ugyanott leszel, mint előtte, csak a pénztárcád karcsúsodik egy kicsit.
4/23 A kérdező kommentje:
1-es én nem vagyok egy szépfiú.Nem vagyok egy nagy nőcsábász.Annyi szép lányt látok nap mint nap.Mire megérkezem a munkahelyre teljesen kész vagyok.
2019. júl. 10. 01:17
6/23 anonim válasza:
Az ilyen kerdezoket nem csipom. Rafinaltak es gizdak.
7/23 anonim válasza:
Velem nyugodtan élhetsz nemi életet. Béla bácsi/90
8/23 anonim válasza:
Tudatában annak, hogy milyen a szex. Nem ér meg 20e forintot egy menet.
Ne legyenek irreális elvárásaid
9/23 anonim válasza:
Én sem vagyok valami szép srác és pont ezért vagyok vele tisztában, hogy ha nőre vágyom akkor fizetek érte. Ki tudja meddig nem lesz barátnőm, hiába keresem (hozzá teszem valóban keresem és nem otthon ülök várva a semmire). Ha esetleg még a következő 2-3 évben is egyedül leszek, akkor addig koplaljak? Kösz, de ezt inkább meghagyom a szerzeteseknek.
10/23 anonim válasza:
Egyik sem jobb.
Menj el bulizni, fesztiválokra. Ismerkedj.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!