Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik jobb? 20 ezerért elmenni egy prostihoz, Vagy egyáltalán nem élni szexuális életet?
Én eljárok és nem csak álmodozom,vágyakozom.Megérte.Főleg ha
elő tudod rá teremteni a pénzt.
Szerintem a prostizas nem helyettesiti, hanem kiegesziti a csajozast. Mellesleg hosszu tavon nem kerul sokkal tobbe...
Gondolj bele: talasz egy lanyt, eljartok ide-oda meghivod, eljegyzes, osszekoltozes, eskuvo, gyerekek, nagyobb kocsi, nagyobb lakas, haz, kozben meg egyre kevesebb szex. Most akkor mi kerult tobbe?
Ha van rá elég pénzed...
Nézz ki netről egy jó referenciákkal rendelkező prostit, és hajrá! :)
Ez attól függ, milyen a szexuális beállítottságod. Sok férfinek megkönnyebbülést jelent a prostizás, ha nincs ingyen nő, ezért is olyan felkapott szakma ez. De vannak férfiak, akiknek nem jön be ez a műfaj, és inkább koplalnak tovább. Ez utóbbi inkább érzékenyebb, nőiesebb férfiakra jellemző szerintem. Ahogy írták is előttem, felesleges ezt idegenektől kérdezgetni. Próbáld ki, ismerd meg magad.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!