Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek melyik jobb? 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik jobb? 20 ezerért elmenni egy prostihoz, Vagy egyáltalán nem élni szexuális életet?

Figyelt kérdés
Ilyenkor nyáron sok lány jár kevés ruhában,látszik a hasuk,a csupasz lábuk,jobban látszanak a melleik is.Mint a legtöbb fiút,engem is felizgat a látvány.Viszont nincs barátnőm aki lenyugtatna.Jó ötlet ilyenkor elmenni prostihoz?Megéri?
2019. júl. 10. 01:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
63%

Én eljárok és nem csak álmodozom,vágyakozom.Megérte.Főleg ha

elő tudod rá teremteni a pénzt.

2019. júl. 10. 09:02
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
Fesztiválokra. Mert a fesztiválon ott a sok drogos, meg curva, ez pont ismerkédsre alkalmas hely ugye? Nameg az átlag értelmi szint is magáért beszél!
2019. júl. 10. 09:03
 13/23 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem hogy miért a fesztiválozást bulizásokat dobják be megoldásnak... Én ott max végig dugnám a lányokat
2019. júl. 10. 09:09
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a prostizas nem helyettesiti, hanem kiegesziti a csajozast. Mellesleg hosszu tavon nem kerul sokkal tobbe...

Gondolj bele: talasz egy lanyt, eljartok ide-oda meghivod, eljegyzes, osszekoltozes, eskuvo, gyerekek, nagyobb kocsi, nagyobb lakas, haz, kozben meg egyre kevesebb szex. Most akkor mi kerult tobbe?

2019. júl. 10. 09:10
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem egy barátnő jobb lenne mint egy prosti vagy 0 szex
2019. júl. 10. 09:31
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Prostihoz járni szánalmas.
2019. júl. 10. 10:23
 17/23 anonim ***** válasza:
86%
Ezért vagytok 25 évesen is szüzek. Túlgondoljátok és misztifikáljátok a dugást. Kikéred mások véleményét, elemzed, tervezed, mint egy inváziós hadmozdulatot. Dugni akarsz? Dugj. Nincs kivel? Menj prostihoz vagy szedj fel csajt, csak csináld. Mit kell közvéleménykutatást végezni, hogy vadidegenek mit gondolnak arról, hogy nincs csajod, akkor k@#&rvázol. Ha dugnál és nincs kivel ingyen akkor menj k@#&rvázni, ennyi.
2019. júl. 10. 10:32
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha van rá elég pénzed...

Nézz ki netről egy jó referenciákkal rendelkező prostit, és hajrá! :)

2019. júl. 10. 15:07
 19/23 anonim ***** válasza:
#5-ös : Miért kell minden egyes ilyen kérdéshez oda írni a feltételezést, hogy biztos az a nem írta, amelyikről a kérdés szól?????? HAGYD MÁR ABBA!!!! Kezd nagyon idegesítő lenni!!!!!
2019. júl. 12. 12:29
 20/23 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, milyen a szexuális beállítottságod. Sok férfinek megkönnyebbülést jelent a prostizás, ha nincs ingyen nő, ezért is olyan felkapott szakma ez. De vannak férfiak, akiknek nem jön be ez a műfaj, és inkább koplalnak tovább. Ez utóbbi inkább érzékenyebb, nőiesebb férfiakra jellemző szerintem. Ahogy írták is előttem, felesleges ezt idegenektől kérdezgetni. Próbáld ki, ismerd meg magad.

37F

2019. júl. 12. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!