Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk akik meg nem voltak nővel! Miért szégyelltek elmenni prostihoz?
Figyelt kérdés
Többször volt olyan hogy vki sopánkodott azon hogy meg nem volt nővel de hallani sem akar prostiról. Pedig lehet hogy utána megjonne az önbizalom.2019. aug. 12. 21:42
1/14 anonim válasza:
Komoly kapcsolatban szeretnem elveszteni.
2/14 anonim válasza:
24 vagyok.
Azért mert sokszor éreztem úgy, hogy még összejöhet egy rendes lánnyal.
Ha elmennék prostihoz és utána mégis összejönnék valakivel nehezen tudnám magamba tartani, hogy mit tettem előtte. Félnék, hogy emiatt otthagyna.
3/14 anonim válasza:
Havernak fizettünk prostit a 25. szülinapjára szűz volt! Utána teljesen meváltozott állandóan a pinát hajtotta, szóval előnyére vált a dolog alá tudom támasztani!
4/14 A kérdező kommentje:
Es most hany eves vagy..meddig varsz az igazira? Becsulöm ezt a hozzáállást...csak akkor sokan miert szanakoznak itt?
2019. aug. 12. 21:46
5/14 A kérdező kommentje:
Kedves privatkuldo! De sztem meghozhatja az onbizalmat. Lehet hogy pont azert "fél" a lanyoktol mert attól tart hogy ügyetlen lesz.
2019. aug. 12. 21:48
6/14 A kérdező kommentje:
2# miért kellene elmondanod? ez nem egy egetrengeto bűn.
2019. aug. 12. 21:52
7/14 anonim válasza:
Mitől jönne meg az önbizalma? Hogy vett egy szolgáltatást? Ha az a bajom, hogy nem tudok halat fogni, megjön az önbizalmam, ha elmegyek a Lidlbe, és veszek egy halkonzervet?
8/14 anonim válasza:
Azért mert az túl könnyű lenne és gázabb mintha örök életemre szűz lennék. Inkább maradok szűz. Az kevésbé gázabb.
9/14 A kérdező kommentje:
Azért az nem ugyanaz. Attól talán megjönne hogy végre lat puncit..érint nőt.. Még úgy egyáltalán.. maga a szex.
2019. aug. 12. 21:56
10/14 anonim válasza:
2-es vagyok. Mit mondasz a csajnak, ha megkérdezi ki vette el a szüzességed?
Te meg mondod hogy egy prosti! (mert mi mást mondanál? Átvernéd?)
Ő meg visszaválaszol, hogy hát ezt sosem mondtad.
Egyből bizalmatlan lesz velem szemben, jogosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!