Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nincs szerencsém, vagy már tényleg nem akarnak támogatni a puncson?
Figyelt kérdés
Kb fél éve fent voltam és heti 3-4 partner is összejött, alkalmanként 60-70 ezres támogatással. Most megint felmentem, beszéltem már vagy 10 emberrel de semmi, vagy nem azt keresik, amit én, vagy sokallják az összeget, pedig ugyanazokkal a képekkel vagyok fent. Ennyire megváltozott volna ott a színvonal, már csak filléres prostik vannak és ehhez igazodnak a pasik is? Másnak mi a tapasztalata?2019. aug. 12. 20:02
21/38 A kérdező kommentje:
Vadászgörény xd Nem tudom, szerintem szép nők, de ízlések és pofonok.
2019. aug. 12. 20:51
22/38 anonim válasza:
Kerdezo neked az egod tul nagy.Majd koppansz.
23/38 A kérdező kommentje:
Tisztában lenni a külső adottságaiddal nem egózás. Azt is tudom, hogy van szépséghibám, mint mindenkinek. De összességében csinos lány vagyok.
2019. aug. 12. 20:54
24/38 anonim válasza:
Na mi lesz az árfolyam? Mennyiért leszel b@$zh@tó? Mutasd meg magad, hogy mennyire eszméletlenül jó nő vagy ne csak a szád járjon. Te kis csatakanca. :D
25/38 anonim válasza:
Hozzáadott érték? Fotókon észlelhető bőrszín? Varázsszavak?
26/38 anonim válasza:
Van olyan hülye, aki 70 ezreket meg több százezret fizet egy nőnek a k.válkodásért? Eszem megáll! Egy alkalomra 20-at kapnak egy órára, ha tényleg jól néz ki, akkor 20500-at maximum, többet nem ér egyik sem. Megkapja a pénzét, tegye szét a lábát, aztán mehet amerre akar, nem hogy még hónapokig pénzelni. Ilyen oldalak nagyon kellenek egyébént..puncs.hu, aztán csodálkozunk, hogy a legtöbben az érettségiig nem jutnak el. Minek is, majd undortata pénzzeli őket, hisz' milliói vannak, a csoffadt rudit meg simán képesek azért elviselni. A legrosszabb az egészben, hogy az ilyenek verik magukat, hogy ők nem prostik,pedig azok, semmivel sem különbek azoknál, akik az út szélén állnak. A pénzt tudják csak szórni az ilyenek, törvénybe is hoznám, hogy a ruhájába legyen belevarrva, hogy "leápoltam a tatát, abból tellett rá", hagy lássa mindenki, hogy máshoz nem ért.
27/38 anonim válasza:
Én lennék hatalmon, mondjuk csak az egész világ felett, az ilyen támogatás meg sugarbaby sugardaddy f..om dolog úgy megszűnne, mint annak a rendje! Az ilyen oldalak is törölve lennének, ha valaki újat merészelne létrehozni, mmenne is a sittre. Ami persze nem ilyen lenne, mint most, kemény fizikai munka lenne minden nap, nagyon kevés élelemmel. Ugyan ez várna a sugardaddykre és sugarbabykre, mennének a kóterba. Bizony! Aki vesztegetéssel próbálkozna, azt azonnal főbe lövetném. Rendre lenne itt, mindenki a képessége után kapná a fizetését, nem azért mert jól néz ki, meg jól tud sz.pni!
28/38 anonim válasza:
Ahogy minden szolgáltatásnak így ennek is folyamatosan változik a kereslete-kínálata. S jól mondtad most épp' nincs "szerencséd". A puncs látogatottsága, felhasználószáma tudtommal nem csökkent. Mondanám, hogy sok sikert, de prostitúcióra kicsit faramuci lenne :)
30/38 anonim válasza:
Sok sikert...inkább tegye össze a két kis kezét, hogy a hatalom közelébe nem jutok. Az ilyen sugardaddykre simán rá lenne rúgva hajnalban az ajtó, aztán egy nagy darab rendőr üvöltve kérdezné tőle, hogy "pénzt kínálsz nemzetünk leányának a testéért, ahelyett, hogy arra bíztatnád, hogy az eszével, képességével építse a karrierjét?" "Na nézd a férget, hogy reszket, csapj oda neki, jaj, kitört pár foga, nehezen fog tudni enni, sebaj, majd mindennap szikadt kenyeret kap!" Próbáljunk meg enni valamicskét "daddykém", mert holnap helyt kell állni keményen az építkezésen!". Ilyen és ehhez hasonló dolgok lennének! :) Nem úgy lenne, mint most, nem lenne mindenkinek elnézve minden, nem az lenne, hogy akinek pénze van, az mindent megtehet, korrupciónak, mentelmi jognak nyoma sem lenne. Aki bűnös az bűnhődne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!