Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha imádom a nagy melleket, de sosem volt hozzá szerencsém és már boldog házas vagyok?
Lehet hogy hülyén hangzik de világ életembe imádtam a nagy mellű lányokat de az élet úgy hozta hogy valahogy sosem jött össze. Volt sok lány az életemben de most már nagyon boldog házas vagyok. Nagyon szeretem a feleségem, a szex is jó és nagyon eléggedett vagyok mindenével de egyszerűen megőrülök a nagymellű nőktől. Sosem csalnám meg de amikor meglátom a bögyös kolléganőimet, egyszerűen megőrülök a kíváncsiságtól.
Nem találtam eddig erre megoldást de azon gondolkoztam hogy esetleg ..elnézést a kifejezésért de fizetnék 1 qvának hogy 10 perc alatt kiélhessem a "nagy mell fogdosási" igényemet..vagy..ez 1 rohadt nagy ökörség?
Lett volna, és lenne lehetőségem akár most is "megcsalni" a feleségem és jó paraméterű lánnyal összejönni de nem akarok és nem is fogok.
Tudom hogy ezt is erősen megcsalásnak lehetne venni de..van erre egyáltalán lehetőség hogy fizetek valakinek hogy megfogjam a mellét?:D Semmi szex, semmi csók, csak tapi az én részemről.
Angliában élek és évente párszor utazom magyarországra, akkor gondoltam hogy össze lehetne ilyet hozni de komolyan nem tudom hogy mi legyen:D Jah és a szilikon mell a páromnál kizárva, a hideg kiráz a felfújt mellektől.
29/f
Ugyan már, te se gondolod komolyan, hogy ott állsz két hatalmas gurgulázó kanna előtt, és meg tudod állni, hogy csak kézzel tapogasd?
Mikor megöl a vágy, hogy motorcsónakozz, vagy beletemesd az arcod az óriás gömbölyded keblek mélyére...
Vagy csak szájjal rácuppanj a körkörös diszkrét parizerekből kiálló tűhegyes bimbókra, miközben rakétaporszívóként szippantod be őket, kiélve az ősi tejreflexeket?
El tudod hinni, hogy csak tapogatod, miközben zink-karbamid keménységű pulzálló pénisszel ott állsz a két cecei dinnyét idéző ikerpár előtt?
Gondolod meg tudsz állni?
A sírodra ez fog kerülni:
Tommy90, Élt 29 évet
Elhunyt: Bimbó általi halálban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!