Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nincs szerencsém, vagy már tényleg nem akarnak támogatni a puncson?
Pont azt magyarázom hogy hozzád képest lett jobb a kínálat. Minden relatív.
Ha szereted a csokifagyit és csak az van otthon akkor azzal elvagy akkor is ha a vanília a kedvenced. De ha van otthon vanília akkor nem fogsz csokit enni.
Itt nem szoktam nézni az üzeneteket, lehet küldött már nekem is, nem tudom.
Ez a nap kerdese esku:DD
jo olcso menet vagy
En csak egy hetig voltam fent kb megnezni milyen is az oldal es nekem 200-300ezer ft okat ajanlottak tobben is:D
Jó nő vagyok, sportosan vékony, hosszú haj, közepes mellek, sokak szerint szép arc. Ennél konkrétan akkor találnak jobbat, ha Sarka Kata van fent az oldalon, vagy Palvin Barbi.
Jah igen. Egy hónapra. De persze ide bármit be lehet kamuzni :D
"ha Sarka Kata van fent az oldalon, vagy Palvin Barbi."
Kicsit nagy az egod nem tunt fel?:)
Fogd fel,nem vagy jo no,azert nem kellesz nekik,itt sirhat a szad,de akkor is nulla vagy agyilag,emberileg.
Ha nem lennék jó nő, fél év sem fizettek volna értem. Meg van tükröm, látom magam, te viszont nem látsz, úgyhogy a gyerekes hülyeségeddel ne fárassz :D
Sarka és Palvin meg amúgy sem nagy eresztés. Nem a szépségükkel lettek valakik, csak szerencséjük volt. Vannak az utcán szebbek is.
Palvin modellhez képest kövér, Sarkának meg konkrétan vadászgörény feje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!