Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem nincs szerencsém,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nincs szerencsém, vagy már tényleg nem akarnak támogatni a puncson?

Figyelt kérdés
Kb fél éve fent voltam és heti 3-4 partner is összejött, alkalmanként 60-70 ezres támogatással. Most megint felmentem, beszéltem már vagy 10 emberrel de semmi, vagy nem azt keresik, amit én, vagy sokallják az összeget, pedig ugyanazokkal a képekkel vagyok fent. Ennyire megváltozott volna ott a színvonal, már csak filléres prostik vannak és ehhez igazodnak a pasik is? Másnak mi a tapasztalata?

2019. aug. 12. 20:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
5: nem látott rólam képet, kaptam egy e-mailt ahova küldhetem a képeimet ha érdekel az ajánlata, a kérdező is kaphatta volna tőle a levelet vagy kb bárki itt aki nőnek tűnik.🤷‍♀️
2019. aug. 12. 20:30
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Pont azt magyarázom hogy hozzád képest lett jobb a kínálat. Minden relatív.

Ha szereted a csokifagyit és csak az van otthon akkor azzal elvagy akkor is ha a vanília a kedvenced. De ha van otthon vanília akkor nem fogsz csokit enni.

2019. aug. 12. 20:31
 13/38 A kérdező kommentje:

Itt nem szoktam nézni az üzeneteket, lehet küldött már nekem is, nem tudom.

2019. aug. 12. 20:31
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nap kerdese esku:DD

jo olcso menet vagy

En csak egy hetig voltam fent kb megnezni milyen is az oldal es nekem 200-300ezer ft okat ajanlottak tobben is:D

2019. aug. 12. 20:32
 15/38 A kérdező kommentje:

Jó nő vagyok, sportosan vékony, hosszú haj, közepes mellek, sokak szerint szép arc. Ennél konkrétan akkor találnak jobbat, ha Sarka Kata van fent az oldalon, vagy Palvin Barbi.

2019. aug. 12. 20:32
 16/38 A kérdező kommentje:

Jah igen. Egy hónapra. De persze ide bármit be lehet kamuzni :D

2019. aug. 12. 20:33
 17/38 A kérdező kommentje:
De amúgy igazad van, szerintem sem sok a 60 ezer, ennél többet is el lehetne kérni. Ezért sem értem, miért nincs most szerencsém.
2019. aug. 12. 20:34
 18/38 anonim válasza:
88%

"ha Sarka Kata van fent az oldalon, vagy Palvin Barbi."

Kicsit nagy az egod nem tunt fel?:)

Fogd fel,nem vagy jo no,azert nem kellesz nekik,itt sirhat a szad,de akkor is nulla vagy agyilag,emberileg.

2019. aug. 12. 20:46
 19/38 A kérdező kommentje:

Ha nem lennék jó nő, fél év sem fizettek volna értem. Meg van tükröm, látom magam, te viszont nem látsz, úgyhogy a gyerekes hülyeségeddel ne fárassz :D

2019. aug. 12. 20:48
 20/38 anonim ***** válasza:
86%

Sarka és Palvin meg amúgy sem nagy eresztés. Nem a szépségükkel lettek valakik, csak szerencséjük volt. Vannak az utcán szebbek is.

Palvin modellhez képest kövér, Sarkának meg konkrétan vadászgörény feje van.

2019. aug. 12. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!