Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a legidősebb szűz az oldalon aki be is vallja?
Fiúkhoz szól a kérdés. Aki itt bevalotta az 36 éves volt. Vajh van tőle idősebb?
N
Privátot nem kérek.
#65 nyugi kérdező rám gondolt ! Tegnap volt egy levélváltásunk és nem szép dolgokat írtam neki a nézet különbségeink miatt. De az privátban írtam.
Ha gondolod 79% meg beszélhetjük nyíltan is!
Írják ki róla egy kérdést ( vagy te ) ?
#60 nem provokálok másokat, csak elmondom a saját véleményemet . Az pedig hogy egy adott válasznál oda írom nem azt jelenti hogy örülök neki ha kérdés téma leszek.
Elég sokan vagyunk itt sok embert be lehet azonosítani a %-a és válaszai alapján , de nem láttam meg hasonló típusú kérdést ahol egy hozzászólóval példáloznak.
Amúgy ahogy írtam nekem nem baj, csak meglepődtem . És az első valaszomra erősnek érzem a fszkalap jelzős viszont választ. És mások estek neki a kérdezőnek először !
36/f szűz
#69 semmi gond.
Zárjuk le ezt a kérdést.
Én is bocsánatot kérek azoktól akiket a személyes véleményem provokál vagy megbánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!