Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki a legidősebb szűz az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a legidősebb szűz az oldalon aki be is vallja?

Figyelt kérdés

Fiúkhoz szól a kérdés. Aki itt bevalotta az 36 éves volt. Vajh van tőle idősebb?

N

Privátot nem kérek.

2019. aug. 11. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
10%

Akkor ki hozott fel?

Te irsz ki rólam kérdést....

És te nevezel fszkalapnak?

2019. aug. 11. 23:07
 52/73 anonim ***** válasza:
10%
Ez a nő beteg.
2019. aug. 11. 23:11
 53/73 anonim ***** válasza:
86%
Miert beteg ?
2019. aug. 11. 23:18
 54/73 anonim ***** válasza:
93%
20/f
2019. aug. 12. 00:03
 55/73 anonim válasza:
0%

De kérdező pont hogy te hoztad fel szegény 36/F férfit témaként mert megemlítetted a leírásban hogy "Aki itt bevallotta 36 éves volt. Vajh van tőle idősebb?"

Szóval szegény 36/F férfi az jogosan akadt ki rád. Te pedig hoztad a formádat és jól belerutál. Gratulálok neked. Ezért tart itt az emberiség ahol tart mert az ilyen bunkó gerinctelen férgekből mint amilyen a kérdező az ő fajtájukból vannak sajnos a legtöbben és sajnos azt veszem észre hogy egyre kevesebb a jólelkü kedvesbember és egyre több sajnos a bunkó ember. Nos emberek csak szólok nektek hogyha ezt így folytatjátok akkor kifogjátok írtani magatokat csak úgy szólok előre.

Most remélem hogy a válaszomat talán meglátja egypár jólelkü kedves ember és talán még egypár ember talán elfog gondolkodni ezek után hogy mégsem kéne bunkónak meg gonosznak lenni mert azzal csak rosszat érnek el. Én minden erőmmel azt szeretném elérni hogy a sok bunkó gonosz ember megváltozzon és rájöjjön arra hogy rossz úton haladnak és ha rájönnek akkor én a helyes útra téríteném őket. Lehet hogy ezt csak pár embernél fogom tudni elérni de higgyétek el hogy az is fog számítani. Most tudom hogy ezután bannolni fonak engem a Gyk-ról de nemérdekel mert abban bízok hogy amielött bannolnak engem azelött egypár ember akinek lesz idegzete és türelme végigolvasni amit írtam az elgondolkodik azon amit mondtam és tudom hogy nagyon kevesen de talán lesz egykét ember aki rájön arra hogy gonsznak lenni nagyon rossz és talán idővel letér a rossz útról amin volt és a jó útra megy át. Remélem hogy egy-két embernek tudtam most segíteni. Márcsak annyit szeretnék mondani hogy előre szólok hogyha bárki privátban sértegetni vagy fenyegetni mer engem az csúnyán megfog fizetni érte. Nembiztos hogy én bosszulom meg mert lehet hogy majd a karma majd jól visszacsap majd neki ahogyan visszacsapott az eddigi bántalmazóimnak is jópárszór. Persze van olyan is amikor én csapok vissza és akkor jár jobban szerintem. Higgyétek el a Karma az tényleg valós dolog. Én most ezért írtam le ezt a sok dolgot hogy megóvjalak titeket a saját poklotoktól amit ti teremtetek magatoknak. Aki megértette az üzenetemet az megértette. Aki nem azmeg úgy teszi pikollá a saját életét ahigy akarja. Én leírtam mindazt hogy hogyan kerüljétek ezt el. Szóval aki megértette az jól fog járni aki pedig nem értette meg az majd egyszer úgyis ráfog jönni a következő életében vagy pár élettel később.

2019. aug. 12. 03:58
 56/73 A kérdező kommentje:
Ja most látom hogy tényleg odaírtam. Nem nekem vallotta be...vkitol hallottam. De ezzel nem nézek le senkit..félreértettetek. Ti támadtatok elsőnek.
2019. aug. 12. 05:36
 57/73 A kérdező kommentje:
55# súlyos gondjaid lehetnek.
2019. aug. 12. 05:37
 58/73 A kérdező kommentje:
52# és milyen betegségem van?
2019. aug. 12. 05:43
 59/73 anonim ***** válasza:
50%

#56 nem tudod hogy mit írsz ki?

Véletlenül nem lehet valakit konkrétan “ megjelölni “ a kérdésben ! És főleg nem fszkalapnak nevezni!!!

Az hogy mások neked estek az nem az én dolgom én akiről szól a kérdés semmi durvát nem írtam , csak kicsit furcsállom hogy kérdés téma lettem itt. Engem nem zavar mert nem titkolom , hisz ezek szerint kb már mindenki tudja rólam, de az hogy beszólsz így nyilvánosan és a privatra nem reagálsz az felettébb sértő dolog. Főleg hogy állítólag nálam idősebb vagy és nő . Vagyis annak adod ki magad. Nem értem hogy mi a célod a kérdéssel és a személyeskedéssel hisz nem ismerjük egymást.

36/f szűz

2019. aug. 12. 08:46
 60/73 anonim ***** válasza:
100%
#59 Mit sirsz?Te irod oda mindenhova,meg masokat provokalsz. Nem trhet fel ilyen kerdest?Jo h nem azt kered h torolje magat..
2019. aug. 12. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!