Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, volt már úgy veletek, hogy jól esne leszopni valakit, de persze nem akárkit?
Gondolok arra, hogy akár egyedülállóként, és még abban az esetben is, ha mondjuk előre tudnátok, hogy nem lesz viszonozva se orálisan, se szexel az odaadásotok?
Ha volt már rá példa, ennyire szeretitek csinálni, vagy szerintetek miért van ez?
Ilyen esetben is mélytorkoztok (persze csak, ha képesek vagytok rá), illetve élvezhet a partneretek az arcotokra és a szátokba is?
Lehetőleg a korotok feltüntetésével válaszoljatok, illetve írjátok meg, milyen idős korotokban volt ez így.
Csak arról tudok nyilatkozni, hogy kapcsolatban milyen. Múlt hónapban barátom 3 hétre elutazott és hiányzott a szex, vele együtt az orális szex is. Én szeretem csinálni, attól függetlenül hogy viszonozva van-e vagy sem, nem ezen múlik. Örömet szerzek vele, ez nekem is jó érzés. És amikor barátom nem volt itt, hiányzott ez is, mert tudtam hogy akarná, szereti ahogy csinálom. Én pedig azt szeretem látni hogy élvezi. Külön szeretem ha a végén az arcomra, de leginkább ha a számba élvez, mert imádom az ízét is.
Szerintem azért van ez egyébként, mert része a szexnek végülis és jó esetben mindenki azt akarja, hogy a másiknak jó legyen. Nagyon be tud indítani ha látom, hogy a másik fél élvezi.
Egy szep, nagy, vidzomylag vastag farok regota varja mar hogy valaki vegre kielegitse. de tenyleg.
29/F
Lányok/Hölgyek, én szívesen felajánlom felszerelésem :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!