Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit szólnátok, ha a nő csak gumiban lenne hajlandó titeket leszopni?
Figyelt kérdés
Így is belemennétek alkalmi szexbe?2019. júl. 27. 11:08
2/19 anonim válasza:
Szuper lenne.van benne erotika. Ahogy felhuzza,,beindit,
3/19 anonim válasza:
Én csak azt tartom fontosnak. Legyen az tartós vagy legyen alkalmi kapcsolat, hogy mindketten élvezzük amit csinálunk.
Természetesen megérteném és elfogadnám. :)
21F
4/19 anonim válasza:
Na persze és szalvétával fogja meg...!
Inkább nem kérnék belőle!
Nyaljon jégkrémet csomagolasban!
5/19 anonim válasza:
Miért hogy lehet másképp? Ha nem akarsz betegséget elkapni akkor alap hogy gumit húzol!
7/19 anonim válasza:
Ha már ott vagyok belemennék, de ismétlés tuti nem lenne.
8/19 anonim válasza:
Alkalmiba? Csak így!
De én is csak folpakkon keresztül nyalnám.
F/41
9/19 anonim válasza:
Én is csak gumin keresztül nyalnám ki.
10/19 Zsófec2001 válasza:
ízlés kérdése, én utálom a gumi ízét, nem szivesen veszem a számba, a "natur" farok sokkal jobban lázba hoz
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!