Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, volt már úgy veletek, hogy jól esne leszopni valakit, de persze nem akárkit?
Gondolok arra, hogy akár egyedülállóként, és még abban az esetben is, ha mondjuk előre tudnátok, hogy nem lesz viszonozva se orálisan, se szexel az odaadásotok?
Ha volt már rá példa, ennyire szeretitek csinálni, vagy szerintetek miért van ez?
Ilyen esetben is mélytorkoztok (persze csak, ha képesek vagytok rá), illetve élvezhet a partneretek az arcotokra és a szátokba is?
Lehetőleg a korotok feltüntetésével válaszoljatok, illetve írjátok meg, milyen idős korotokban volt ez így.
Velem sokszor megesik, mert szeretem csinálni - párkapcsolatban is (random sráccal) (igen, tud róla). 😉
De sosem úgy, hogy a srác megkér rá, mindig én vadászom le.
(30+ vagyok, de ez mindig is így volt)
Inkább párkapcsolatban szokott lenni. Szingliként csak úgy valakit,nem.
Izgat amikor nem számít rá és csak úgy "elkapom". Igen,olyankor mindent szabad neki.
ez ilyen kihívás féle, ami a lányoknál is elő szokott jönni, vadászat, megszerzés, megmutatni, hogy milyen jó vagy.
Nem maga azért szopnak, mert annyira kívánják a pasi farkát, hanem csak meg akarják mutatni a tehetségüket, hogy ők bizony nagyon könnyen kielégítik azt a srácot is, akit mások nem képesek kielégíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!