Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert felek leszopni a barátomat? Tudtok tippeket adni akar fiúk is sőt hogy hogyan szeretitek stb?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal és ő már megujjazott nem egyszer, volt szex is de én nem szoptam le és nem is vertem ki neki
de kiakarom és le is akarom csak felek hogy elrontom vagy valamii
2019. máj. 26. 09:10
2/5 anonim válasza:
Bárhogy csinálod annál csak jobb lehet, hogy nem csinálod. Ha nem mered a pasidat megkérdezni, hogy ő hogy szereti akkor menet közben kell figyelned a különböző technikákra való reakcióit és úgy rájönni. Amíg nem harapsz rá nagyon elrontani nem tudod, csak mindenki másképp szereti rá kell jönnöd hogy ő hogy. És ez nem fog menni úgy hogy egyáltalán hozzá se kezdesz. 29/F
3/5 anonim válasza:
En is féltem az elején pont ezek miatt mint te. Neztem csomo videót hogy kell csinalni. Haladj lassan nem kell elkapkodni, először csak verd ki neki, utana puszild meg, nyald vegig, majd mikor raszanod magad tedd meg.
4/5 anonim válasza:
Meg gyakorlatlannak gondolod magad. De ha nem is csinálod, nem is fogod megtanulni...
5/5 anonim válasza:
Ha mondjuk tizenhárom vagy, akkor nem olyan aggasztó, mint a jól szopó ukrán tinilány a videón
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!